Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Melyiket válasszam?
óvszer vagy tabletta?
Még nem voltam vizsgálaton és így nem is tudom, hogy egyáltalán lehetne e szednem gyógyszert. De valahogy szerintem az biztonságosabb mint a gumi, mert az lecsúszhat, kiszakadhat stb. És ha esetleg kiderülne, hogy tabit nem lehet szednem akkor elég lesz az óvszer? Vélemények? Köszönöm a segítséget. :)
Mi kb másfél évig óvszert használtunk. Soha nem lyukadt ki, nem volt igazándiból vele semmi baj. De nekem mindig pontosan jött meg, de miután elkezdtem nemi életet élni, 3-11 napokat szokott késni. Nagyon izgulós vagyok, és nekem nagyon sok volt ennyi késés. Nekünk ezért nem volt jó az óvszer. Most Jangee-t szedek, semmi bajom, imádom, mert nekem nagyobb biztonságérzetet ad, és pontosan jön meg.:) Így egyáltalán nem kell izgulnom:) Én ezért szeretem jobban a tablettát.
Ezt a választ írtam egy ugyanilyen kérdéshez tegnap :D Remélem tudtam segíteni:)
Én tablettát szedek, eddig csak a pozitív hatásait ismerem. Mi nagyon rövid ideig használtunk óvszert (és most lehet lehurrogni aki akar), de nekem egyáltalán nem volt jó óvszerben :S Csodálkozva hallgatom, hogy sokaknak ugyan olyan óvszerben mint anélkül, hát nekem nagyon nem. Ezen kívül, elég aggódós vagyok h pontosan szedjem, és így nyugodtabb vagyok.
De ha elfogadsz egy jó tanácsot, csak akkor kezdj el fogamzásgátlót szedni ha tartós kapcsolatban élsz. Előtte semmi értelme (összejössz valakivel és szakítotok pár hónap után és már felesleges a gyógyszer).
23N
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Én is úgy érzem, hogy a tabletta biztonságérzetet nyújtana. Meg már több mint egy éve együtt vagyok a barátommal és egy héten legalább 4-szer fekszünk le, szóval az lehet érdemesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!