Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam orvosnal es a yasminelle fogamzasgatlot irta fel az orvos. Mennyi idot kell varni amig lehet ovszer nelkul szeretkezni? Es honnan kezdem el szedni?
Kedves "okos és értelmes ill. nagy-tudású" kérdező!
Ma voltál az orvosnál, akkor mi az istenszntf*száért nem kérdezted meg tőle, ha ennyire tudatlan vagy?
És ilyenek akarnak elkezdeni nemi életet élni! Siralmas...
K*rva Isten f*szaert azert, hogy legyen amibe te bele kossel, kivancsi lennek maskep mi a nyavajaba kotnel bele.
Szerinted nem volt szandekomba? Megkerdeztem, hogy milyen gyogyszerek mellett nem lehet szedni, vesemnek gyogyszert szedek es mellette szedhetek-e fogamzasgatlot stb...tudod nem vittem listat, hogy most mit kell megkerdezzek. es ki ment a felyembol. Nagy oromodre nem kerdeztem meg, hogy legyen mibe bele kos, mert maskep nem lenne mit irjal.Hulye barom allat.
Akkor pedig szépen megfogod a kicsi kezeddel azt a retkes telefont és felhívod! Ennyi.
Egyébként Szép Estét! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!