Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle-t szedek. Ma szedtem be a 10. tablettát. A menstruációm 3. napján kezdtem el szedni. Pénteken lehet már óvszer nélkül szexelni?
1. kommentelő: te gyengeelméjű..még nem csináltuk gumi nélkül,csak tervezzük péntekre..XD
2.:csak azért kérdezem, h kinek mijen tapasztalatai vannak, mert a betegtájékoztatón azvan h ha a menstruáció 2-5.napjáig szedem be először, és nem az első napján, akk még 7 napig kell használni gumit..és pénteken már javában meglesz aza 7 nap
nemis tudom már h minek írtam ide egyáltalán.:D
biztos meghüjültem tegnap este párpercre..:D
sok okostojás..tökjó h mindent jobban tud itt mindenki mint az orvosok.mennyetek a fenébe mind az 1 hónapjaitokkal. gondoljátok h a gyógyszer gyártói(diplomás orvosok) csakúgy heccből írják a betegtájékoztatóba h a gyógyszer a 7. naptól véd??:D gondolom ha az lenne a biztos h 1hónapot kell várni, azt írták vna rá.logika basszus:/
tudom, mostjön aza rész, h aki úgygondolja h nekem nincs igazam, beveti azt a trükköt, h ő nőgyógyász, vagy nőgyógyász gyereke, vagy odaírja a válasz végére h "Dr. XY", és kioktat..:D úgygondolom az igazi nőgyógyász(nem az aki interneten mondogattya összevissza h ő az..ijet bárki tud..:D) nem véletlen mondta h mindent csinájjak úgy ahogy a betegtájékoztató írja..:D pff..xD boccs h felmertem tenni a kérdést:D
nemkívánok további választ, de azé kössz:D további jó okoskodást minden "kedves" gyakorikerdesek.hu-s felhasználónak:D
09:00, és 11:56 <-bocsi, ez most nem nektek szólt konkrétan, csak olvasgattam más ijen tipusú kérdéseket.
nektek köszönöm szépen azért a gyors, és értelmes választ!csak rájöttem h inkább a dokira hallgatok:D bocsi, nemis kellett vna megkérdeznem;)
09:02
azt se tudod h én mennyi idős vagyok..interneten könnyű nagy pofával élni.és talán megkéne tanulnod olvasni,éscsak aztán visszaugatni.
09:05
igen, értem amit mondassz,és köszönöm a segíséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!