Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Jan .14.én voltam a barátommal gumival azt mondta nem.szakadt ki jan 15én beküldött a háziorvos mert a vizeletembe 4keresztes vért gennyt és fehérjét talált voltam a korházba kiderült h hugyuti fertözésem volt 2hétig antibiotikumot kaptam 23án megjött a menszeszem 4napos normális vérzésem volt aztán barna hüvelyi folyásom volt irritált a pisilés elmentem nőgyogyászhoz meg se vizsgált csak.hüvelygomba elleni kupot és krémet mondott ami vény nélküli azt mondta nem.lehetek terhes most viszont fel vagyok puffadva és megint hüvelyi folyásom van és irritál mikor pisilek lehet h terhes vagyok? :S
2013. febr. 12. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Zsebedbe raksz 3000 ft-ot, besétálsz a patikába. KEdves nénitől kérsz egy terhességi tesztet. Ottthon kicsomagolod, rápisilsz. Vársz pár percet. MEgnézed. Pozitív-Negatív. Sok sikert
2013. febr. 12. 00:23
 2/4 Komplikato ***** válasza:

A leírtak közül semmi nem utal rá, de kizárni nem lehet. Ha elolvasod egyszer az óvszer dobozát, rájössz még akkor SEM ha nem szakadt ki. (97%-os védelem)

De valószínűleg nem vagy terhes, ha nagyon idegesít, akkor szerezz be egy tesztert vagy ha kínos kérj meg egy megbízható ismerőst.

Puffadni meg mindenfélétől lehet, embere válogatja, van aki nemzesz körül puffad pl., van aki bizonyos ételektől van aki idegeskedéstől, stb.

2013. febr. 12. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez terhesség lenne, de a nőgyógyészok errefelé is ilyen k.csögök.

Adok neked valamit aztán vagy jó lesz, vagy nem.

Erről ez jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=VJFO4wnDBKw

2013. febr. 12. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Pingpong fertőzésetek is lehet: akkor kettőtöket egyszerre kell kezelni.
2013. febr. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!