Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes megszakítás és pharmatex-es védekezéssel?
Figyelt kérdés
Január 1.-én menstruáltam, a ciklusom 60 napos szokott lenni. Kb január tizenvalahanyadikán voltunk együtt, úgy, hogy rendesen a használati utasításokat betartva használtuk a pharmatex hüvelykúpot, továbbá megszakítottuk az aktust. Azt is olvastam, hogy az orgazmus elősegíti a megtermékenyülést. Nekem akkor az sem volt. Szóval lehetek terhes? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. febr. 11. 14:47
1/10 anonim válasza:
Ha rendesen hasznaltatok a huvelykupot + beled sem elvezett, megis hogy lehetnel terhes?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Nagyon ráparázok erre a dologra..
2013. febr. 11. 14:54
3/10 anonim válasza:
Ha ennyire raparazol miert nem szedsz fogamzasgatlot? Vagy miert nem vedekeztek ovszerrel? Vagy mindketto? En is nagyon felos vagyok , ezert kezdtem el szedni fogamzasgatlot, de igy is megkerem a baratom, hogy ne belem elvezzen. De hozzad visszaterve, biztos hogy nem vagy terhes ne aggodj, az nem segit.:)
4/10 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, csak a barátom nyüstőlt, hogy próbáljuk ki.. :) Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni, mert anyu duci lett tőle, és félek hogy én is az lennék.
2013. febr. 11. 15:14
5/10 anonim válasza:
1. 60 napos ciklus nem normális, ezzel már alapból orvoshoz kellene fordulni, hacsak nem vagy nagyon fiatal. (De ha meg nagyon fiatal vagy, akkor szexelni nem kellene...)
2. Ha 60 napos a ciklusod, és január 1.-én menstruáltál, akkor még nem is késik. Miért kezdtél el akkor aggódni?
3. Természetesen lehetsz terhes, mert egyik védekezés sem 100%-os. De a kettő együtt elég megbízható, így elég valószínűtlen a terhesség.
6/10 anonim válasza:
Mérd a reggeli hődet, az sokat segít. Ha peteérés van, akkor válasszátok az óvszert, olyankor az a legbiztonságosabb. Nyilván az előtte lévő 1-2 napot nem lehet biztosra tudni, de egy pár ciklus után már jobban látod, hogyan is szokott nálad lenni ez.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért aggódom, mert parás vagyok... Amúgy, meg ha baj van, azt jobb minnél hamarabb megtudni. És 15,5 éves vagyok, kb kettő hónapja fekdten le a barátommal, akivel már nyolc hónapja együtt vagyok.
2013. febr. 11. 17:05
8/10 anonim válasza:
15,5 évesen pharmatex??? Megőrültél??????
Ha tudnád, hogy mennyien jönnek nőgyógyászatra, mert terhesek lettek mellette, akkor rá se néznél a pharmatexre! Be is akarják tiltatni amúgy, mert félrevezetik a nőket, ez NEM VÉDEKEZÉS!
9/10 anonim válasza:
Ha azert nem szedsz fogamzasgatlot mert anyud 40 evvel ezelott felszedett 2 kilot, meg me szexelj. Millio olyan fogamzasgatlo van ami NEM JAR SULYGYARAPODASSAL. (pl.Jangee). 60 napod ciklus? Nem mormalis. Te meg kivul belul eretlen vagy ehez, de ha ennyire elvezed amit csinalsz legalabb gondolj bele hogy ez mekkora felelosseggel jar.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csináltam tesztet, negativ lett.
2013. febr. 12. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!