Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
A parommal a mensim utan kb 1hettel sexeltunk ovszerrel. O azt mondja h egyszer se szakadt ki. Ez szombaton volt es mar hetfo este ota neha hanyingerem van es inkabb estenkent hasmenesem. Ugye nem lehetek terhes? Nagyon gyorsan kene a valasz.2013. febr. 8. 22:32
2/8 anonim válasza:
a terhesség tüneteti nem jelentkeznek ilyen hamar. Na meg a hasmanés eleve nem tünete, inkább benyaltál valami virust és azért vagy orsszul.
3/8 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy lenyelted-e, mert az is okoz tűneteket. Akkor már jobban tudnánk válaszolni érdemben.
4/8 anonim válasza:
A menszeszed után egy héttel igen lehetsz terhes.
A hasmenésnek semmi köze hozzá.
5/8 anonim válasza:
Napihülye :D Ez nagyon tetszik :D Mi a fenének szexel az olyan, akinek fogalma sincs ezekről a dolgokról? Hány éves vagy, 13?
6/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy a NAPIHÜLYE díjat már nehéz kiosztanom, és bekéne vezetni az óránkénti díjazást. Ennek még kidolgozom a részleteit hétvégén :)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok hulye. Sok kerdest olvastam itt ami errol szolt egyepkent. Nem kell egybol oltogatni msr nem azert.Lehet, hogy hulyeseget kerdeztem, es? Aggodtam es ennyi. Ettol nem feltetlen vagyok hulye es agyiserult h ennyit nem tudok. De lenyegtelen.
2013. febr. 8. 23:16
8/8 anonim válasza:
Nem vagy agyisérült, csak még nem álltál készen a szexre agyilag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!