Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos módszerrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos módszerrel védekezők! Nem unjátok, hogy mindig figyelni kell?

Figyelt kérdés
Nem rossz így a szex, hogy mindig azon kell görcsölni, hogy ne menjetek el benne? Nem lenne jobb stresszmentesebben szexelni?
2009. szept. 6. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint a kérdező stresszelve szexel. Ha ez így nem jó neked, akkor miért csinálod? Megkérdezném tőled, hogy belegondoltatok a barátoddal, hogy mi lenne ha teherbe esnél? Mit tennél, ha csinálsz egy tesztet és ott virít rajta, hogy terhes vagy? A szüleitek mit szólnának?
2009. szept. 7. 11:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló:

Először is honnan veszed azt, hogy én így szexelek? Másik pedig az, hogy mi az, hogy mit szólnának a szüleim? 22 éves vagyok, nem kell megosztanom már velük semmit.

Gyógyszert szedek... és függetlenül ettől ha ott virítana teszten a második csík nagyon örülnék neki!!!

Csak tájékozódni akartam, egy normális kérdést tettem fel és az ehhez hasonló válaszokból köszönöm nem kérek!

2009. szept. 7. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért akadtál így ki? Nem gyalázodtam, nem szidtalak, írtam egy normális választ. Félreértettem a kérdésed. Olyan sokan írják, hogy így védekeznek, nekem hirtelen úgy tűnt te is. Bocsi még egyszer az értetlenkedésért, de odaírhattad volna, hogy csak érdeklődsz. Ha meg nem vonatkozik rád a kérdésem, akkor nem kell válaszolni rájuk. Ennyi.

A válaszom további része akkor nem rád vonatkozik! Csak szólok, nehogy magadra vedd. Ha valaki fiatalon terhes lesz, akkor csak megtudják majd a szülők, nem? Általában a fiataloknak sikerül be ilyen módon egy baba, akik otthon élnek. Nekik azzal is kell számolni, hogy hogyan reagálnak a szülők.

Ja, és ha már egy ilyen válasz megbánt téged akkor ne írj ide kérdéseket, mert ennél csak durvábbakat fogsz kapni.

2009. szept. 7. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam igénytelen kis fruskának még is így védekezem. Sok hozzá szóló érvelésével egyet értek, de ez még nem minden.

23 éves vagyok havonta 2-szer 3-szor tudunk együtt lenni a párommal, az óvszertől kiszáradok és fáj, gyógyszert nem szeretnék szedni egyrészt, mert félek a mellékhatásoktól, másrészt havonta 3000 ft körüli összeg sok 3 alkalomra.

Lassan 4 éve vagyunk együtt, 2 éve védekezünk így, és eddig semmi baj nem történt, de ha történne se lenne túl nagy gond.

2009. szept. 7. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!