Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos módszerrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos módszerrel védekezők! Nem unjátok, hogy mindig figyelni kell?

Figyelt kérdés
Nem rossz így a szex, hogy mindig azon kell görcsölni, hogy ne menjetek el benne? Nem lenne jobb stresszmentesebben szexelni?
2009. szept. 6. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

De biztos jobb lenne, meg mondjuk nem terjednének orrba szájba a nemi betegségek sem, de tudod gumi helyett cigit, meg füvet vesznek, meg parfümöket. És inkább kiírnak ide naponta 20 kérdést, hogy lehetek-e így terhes.

Az AIDS meg a tripper, nemi herpesz nem is fontos.

Igénytelen nők ezek.

2009. szept. 6. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
egyetértek az elsővel, de nem csak a nők igénytelenek hanem a pasik is. szerintem az ilyen módszerrel "védekezők" 90%-a nincs tisztában azzal hogy létezik olyan hogy előváladék és teherbe lehet esni tőle. de hát amíg minden ilyen buta ember a saját bőrén meg nem tapasztalja ezt, addig ezt fogja használni. az egészben az a legviccesebb, amikor azt írják hogy 2 éve használtuk és működött, csak most estem teherbe tőle... akkor mégsem működött! és ezek után akik ezt elolvassák tovább használják a "módszert"... végülis mindenkinek a saját élete.
2009. szept. 6. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

ezek naív kis fruskák. mindenáron gumi nélkül akarják, mert azthiszik h ezt ígykell, mert csak így a jó. foggátlóra meg nemtelik, vagy aztsetudják h létezik v nemakarja szedni, mert jajjjj, de káros, de azzal nemszámol h a 72 órás sokkal károsabb, pláne egy abortusz.

én vmikor gimiben csinálnék egy ilyen órán h szexuális felvilágosítás óra, és bizony ebből is lennének dolgozatok, és évvégi vizsga is. persze ezmiatt nemlehetne évet ismételni, de addig nemis szexelhetne, míg átnem megy ebből a tantárgyból:D

2009. szept. 6. 13:35
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

úgy tetszik, ahogyan az emberek az előváladékkal jönnek mindig. akik felnőttek, tudják mit csinálnak, azoknál szerintem nem gáz.

és itt a különbség, ha valakik stabil párkapcsolatban védekeznek így(pláne felnőttként), az nem összehasonlítható azokkal, az akár tizenévesekkel, akik gyakran mennek bele alkalmi kapcsolatokba.

és mondhatjátok, hogy csak a saját nememet védem, de én férfiként ragaszkodom az óvszerhez, ellenben a legtöbb nő nemhogy elvárja, de még ellenzi is.

2009. szept. 6. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az az oka a fiataloknál akik ezt használják (szándékosan nem védekezésnek írtam, mert ez nem az), hogy elhiszik a pasinak, hogy "ne félj, előtte kiveszem, nem lehet gond, már sokszor csináltam", vagy az egyik barátnőjük meséli, hogy ők így csinálják a pasijával. A fiúk meg a barátjuktól hallják, hogy "ez így sokkal jobb, ők ugyan nem csinálják gumival, mert az olyan, mintha 'esőkabátban fürödnének' és amúgy se biztos, hogy terhes lesz a csaj..." Szóval naivak és éretlenek a szexhez, akármit is mondanak. A felnőttek meg, akik ezt használják, nekik általában nem gond, ha becsúszik egy baba.

Szerintem ez a két véglet. És mielőtt bárki letámadna ezért, akinek nem inge, ne vegye magára... (mellesleg klinikán dolgozom és ezeket maguk a tinik mondták - akik abortuszra jöttek).

2009. szept. 6. 14:16
 6/14 anonim ***** válasza:
25%

Na, azért álljunk már meg egy pillanatra!

Nem tartom magam sem igénytelennek, sem kis fruskának, azért, mert mi a párommal ezt a módszert használjuk.

Hozzá teszem együtt élünk és lassan egy éve vagyunk egymással. Nincs semmilyen nemi betegségünk és nem is csaljuk meg egymást, hogy elkaphassunk valamit. Valamint ő az első, akivel nélkül feküdtem le. Akkor én most hirtelen buta és igénytelen lettem? Ez nevetséges! A tizenéves kis r*bancokra valóban lehet ezeket a jellemzőket használni, de talán mindenkire nem kéne.

Kedves Kérdező! Elnézést a kitérőért, de ezek kicsit felbosszantottak. Természetesen a kérdésre is válaszolok. :)

Nem tartjuk különösebben zavaró dolognak. Van persze, amikor nincs kedvünk ezzel foglalkozni, akkor használunk gumit. Pl. ha iszunk és tudjuk, hogy nem figyelünk annyira erre. :)

2009. szept. 6. 16:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

én nem csak dolgozatokat iratnék, hanem buktatnék is. velem anyám 10 évesen (ekkor menstruáltam először ) leült és mindent elmondott a menstruációról, a fogantatásról, a szexről és mindenről és mondta, hogy ha akármit nem értettem, vagy kérdéseim vannak tegyem fel.

17 évesen volt az első szexuális kapcsolatom, ahol védekeztem és azóta is mindent elkövetek, még ha volt is egy éjszakás kapcsolatom hogy védett legyek. Ugyanis hiába szed valaki fogamzásgátlót, attól még az alakalmi partnereitől bármit elkaphat.

Itt meg olyan kérdések jönnek nemi életet élő lányoktól, hogy ha kijön a sperma az mit jelent, lehete e előváladéktól terhes, lehetek e ettől attól amattól ez vagy az. Halvány lila fingjuk nincs az egészről. És ez elsősorban a majom szülők hibáka, akik csesznek elülni a gyerekkel elmondani nekik ezeket, a fiúknak is. ismerek olyan 18 éves fiút aki azt sem tudja hogy mi az a menstruáció, csak hogy a nő vérzik egy hónapban egyszer. Ezek milyen szülők?

Viszont azért már 16-17 évesen a lányoknak és a pasiknak is lehetne annyi agyuk, hogy ha valamit nem tudnak és otthon nem mondják el nekik, akkor ezen a tetves neten utána nézzenek.

27/L

2009. szept. 6. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
a megszakításos "módszer" nem védekezési módszer..
2009. szept. 6. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:

6:03-as,ha már te így nem védekezel, akkor talán nem kéne reklámoznod ezt a módszert. És senki nem mondta rád, hogy igénytelen vagy, sem azt hogy fruska. Szimplán felelőtlen.

Az rendben van, hogy nem csaljátok meg egymást és nem használtok gumit, és mi van akkor ha jön az első gyerek, majd a második, meg majd a harmadik,mert így csináljátok? Ha ez nektek nem okoz gondot, mármint egy vagy több gyerek vállalása az nem ugyanaz, mikor egy 16 éves lány pl. a Te példádra felbuzdulva ugyanezt teszi.És teherbe esik.

Szóval azért úgy gondolom, hogy az itt ki mondott szavakért ( vagy leírtakért) felelősséggel tartozunk.

Én voltam az első válaszoló, meg aki buktatna a nem tudásért is. Kórházban dolgozom énis, látom hány kislány jön be nap mint nap abortuszra..van aki nem az elsőre.

És csatlakozom ahhoz, ami köztudott a megszakításos módszer nem védekezés.....

2009. szept. 6. 16:49
 10/14 anonim ***** válasza:
bocs az offért,de előzőtől( kórházastól) kérdezném: ha mi ezt a módszert használjuk,de mellé még kúpot is,az ugye már biztonságos?
2009. szept. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!