Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tippeket a helyes óvszerhasználatról, hogy semmiképp sem szakadjon ki?
Most lesz az első alkalom, de már most betegesen parázok a kockázattól , és magától a terhesség esélyének tudatától :S Ilyen aggódással , pedig biztos nem élvezném.. Megtudnám magam nyugtatni valahogy? Tudom hogy a helyes használat mellett szinte esélytelen az óvszer szakadás.. Na de akkor is az jár mindig a fejembe hogy :,, DE, MI LESZ HA.... ''
Szóval adnátok tanácsokat ? Mesélnétek tapasztalatokat , tippeket?!
NE menjen alá levegő.
Legyél elég nedves, az hivatott csökkenteni a súrlódást.
Ha a fiú elment, ne folytassátok azzal a gumival, azonnal vegye ki.
Kb. ennyi. Olvasd el alaposan a gumihoz mellékelt szöveget hogy hogy kell helyesen felhúzni.
Kedves 16:59 !
Azon csodálkozol el hogy a hozzám hasonlók még életben vannak , és hogy nem lehet túl sok eszű? Bakker , erre való ez az oldal, hogy az segítséget nyújtsanak egymásnak az emberek...Inkább legyek elővigyázatos , minthogy tudatlanul megdugassam magam aztán irogassam a , lehetek terheses ' kérdéseket...De már megszoktam hogy mindig akad pár köcsögfasz az oldalon ,aki szörnyen okosnak érzi magát... Tudod én meg ilyenkor gondolkodom el hogy csak online ilyen nagy a szája az ilyeneknek...?Sajnos a Te szüleid nem védekeztek .. :D
Nem értem, milyen alapon oltogatsz, a helyes óvszer-használatról kérdezel, amikor az egészhez csak józan paraszti ész kell. Úgy kérdezed, mintha 100ból neked 98 kiszakadna, mikor még férfival sem voltál.
Ha ennyire aggódsz miatta, nem kell a sexet még erőltetni és "medugatni magad", ahogy rendkívül választékosan ezt megfogalmaztad. Maradjatok meg a kézfogásnál, közel sem értél még meg rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!