Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez helyes? Nem "megterhelő" és felesleges?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm elkezdett fogamzásgátlót szedni, holott épp most ért véget egy 6 éves kapcsolata, és nem is akar barátot (se pasit maga körül). Mégis szedi a gyógyszert, mert szti így szebb a bőre és biztosan tudja, mikor jön meg. Sztem ez felesleges, hülyeség, csak ezért gyógyszert szedni és terhelni a szervezetet.2012. jún. 5. 17:03
2/15 anonim válasza:
Ha meg összefekszik mégis valakivel, akkor meg biztosan nem lesz terhes.
Hmmm. Nem is butaság!!
3/15 anonim válasza:
De az. Aztán majd mikor abbahagyja és kiragyásodik a feje, meg nem jön meg a menzesze, akkor leshet.
4/15 A kérdező kommentje:
Hát ő egyáltalán nem olyan, aki összefeküdne az első jött-menttel.
2012. jún. 5. 17:09
5/15 anonim válasza:
Ha összefekszik egy idegennel nem árt óvszerrel (is) védekezni az esetleges betegségek miatt. Ha nincs barátja felesleges tablettát szednie... És hát igen nem is túl egészséges dolog.
6/15 anonim válasza:
A veszélyt szerintem inkább az rejti magában, hogy így az ember hajlamosabb óvszer nélkül belemenni futó kalandba, és összeszedni esetleg valami jó ki betegséget. Ha a barátnőd felelősségteljes ilyen téren, akkor nincs gond alapvetően, hiszen nincs rá káros hatással a fogamzásgátló.
Az más kérdés, hogy egyetértek veled, ha nincs állandó kapcsolatom, én sem szedném.
24/N
7/15 anonim válasza:
sztm csak az ideget akarja elszoritani de nekem van 1 ismerösöm és a mája vagy nem is tudom valamilyen szerve elkezdet tropára menni a tableták miatt aztán abba hagyta és kutya baja... de neki volt pasija mondjuk
8/15 anonim válasza:
Nem felesleges.Én sem hagytam abba,mikor nem volt párkapcsolatom.Az arcom 1hó után már tele volt gyulladt gócokkal tabi nélkül.
9/15 anonim válasza:
Utolsó: És a szedés előtt nem volt ilyen bajod? És akkor így örökre szeded a tablettát, vagy mi?
10/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az, akkor miért fogamzásgátló kell az arcra? Nem inkább kozmetikus vagy arctisztítók lennének a megoldások?
2012. jún. 5. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!