Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez helyes? Nem "megterhelő" és felesleges?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm elkezdett fogamzásgátlót szedni, holott épp most ért véget egy 6 éves kapcsolata, és nem is akar barátot (se pasit maga körül). Mégis szedi a gyógyszert, mert szti így szebb a bőre és biztosan tudja, mikor jön meg. Sztem ez felesleges, hülyeség, csak ezért gyógyszert szedni és terhelni a szervezetet.2012. jún. 5. 17:03
11/15 Antide válasza:
Igaza van abban h így beált neki a menszesze én is abbahagytam ès 1 hónapot csúszott addig amíg a dokim azt nem mondta h szedjen újra a tabikat...
12/15 anonim válasza:
De a tabletta nem állítja be a meneszt. Ez vmi idióta tévhit, nem is értem miért hiszi ennyi ember.
Nincs is menzesz a tabletta szedése alatt. Kikapcsolja a petefészket, kikapcsolja az egész ciklust.
Azért vérzel a 7 napos szünetben, mert arra az időre megvonod a tablettát, és így reagál rá a szervezeted.
Ha nem szabályosan 21 napig szednéd, hanem mondjuk abbahagyná 15 nap után, akkor is megjönne.
És ha vkinek nagyon rendszertelen a menzesze, akkor a fogamzásgátló csak még jobban elk.rja a ciklust.
Utolsó: Neked sem a tabletta rakta helyre, hanem az b.szta el. Azért maradt ki a vérzésed.
13/15 A kérdező kommentje:
egyetértek veled, utolsó, a tabi nem old meg semmit, csak ronthat sztem.
2012. jún. 5. 19:02
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy felesleges, de ha ő így látja jónak akkor úgyis ezt fogja tenni :D Én is szedem amúgy akkor is, ha nincs kapcsolatom éppen. Azért, mert csak a tablettával tudtam hízni, és ha nem szedem röpke 14 kiló megy le rólam ami viszont rohadtul nem jönne jól, mert akkor úgy nézek ki mint egy csontváz :) 24/L
15/15 Antide válasza:
pedig higgyétek el sokat segít a tabi azért szerintem egy nőgyógyász jobban ért hozzá mint ti nem gondoljátok ? :) mert vannak benne olyan hormonok amik csökkentik a vérzést és a tablettával tudod csúsztatni h mikor jöjjön meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!