Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer helyes használata?
Tudom, hülye kérdés, de inkább felteszem, minthogy védekezés nélkül csináljuk.
A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt. Igazából nem szeretnénk gumival, de én már nagyon vágyok rá, és hát a tegnap reggel úgy alakult, hogy "eldöntöttük", nem tudunk tovább várni, így akár gumival is elkezdenénk (elnézést, nem tudok fogalmazni), lehet, hogy már ma éjszaka. Mivel nekem ez lenne az első (és neki is), és eddig nem érdekelt gumival, ezért nem igazán tudom, hogy hogyan. Egy hülye próbálkozásunkból már lett probléma, nem szeretnénk újra ilyesmit (erről nem írnék). Oké, kiszorítom a végéből a levegőt, és felgörgetem. Lehet, hogy gáz, de egyszer egyedül megpróbáltam, csak méretpróbaként. Minden jól összejött, semmi probléma. Amit nem tudok az az, hogy fel kell-e a húzni a fitymát... Nagyon nem szeretem, ha valami hozzáér csupaszon a makkomhoz. Nem lenne ez rossz érzés szeretkezés közben? Fel kell húzni a fitymát? (Van egy olyan érzésem, hogy igen.)
Mégegyszer elnézést a hülye kérdésért, csak tapasztalatlan vagyok, és inkább megkérdezem, mielőtt úgy alakulnának a dolgok ahogy nem szeretném/szeretnénk.
Hülye válaszokat nem szeretnék.
Köszönöm!
ha a felhúznit úgy érted, hogy lehúzni, akkor igen :)
szerintem nem gáz, hogy megkérdezted, eléggé "szabadkozol" is, legalább tájékozódsz, értékelendő... szerintem.
igen érdemes felhúzni a fitymát
meg lehet próbálni fitymával is, de úgy nem az igazi
amikor gumi nélkül csinálod akkor magától felcsúszik a fitymád a hüvelyben
veszel egy doboz gumit- és elolvasod a papírost, amit adnak hozzá
vagy google: óvszer használata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!