Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időre kell abbahagyni a szedést, abba kell egyáltalán? (bővebben alul)
Szia. Egy ilyen kérdést inkább a nőgyógyászodnak tegyél fel. Ő tudja rá a pontos választ. Az első válaszadó gondolom laikusan mondott valamit, ami vagy igaz, vagy nem. Én nagyon sok helyen azt olvasom, hogy egyáltalán nek kell szünetet tartani. Van aki már több éve szedi, mint te, de nem mondta neki a doki, hogy tartson szünetet. És nem kell fél év hozzá, hogy kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer. Aki babát akar és azért hagyja abba, az rögtön elkezdhet próbálkozni. Nem kell várnia hónapokat neki sem.
Szóval én sem tudom biztosra a választ, csak azt tudom leírni, amit hallottam. Kérdezz rá a dokinál, az a biztos.
nem, nemkell szünetet tartani, deha mindenáron akarsz, akkor ne 1-2 hónapra, hanem minimum fél évre.
mert azzal csak ártasz, ha folyamatosan abbahagyogatod, meg újrakezded, mert dfolyamatosan borítod fel a hormonjaidat, és ez kcsiit sem tesz jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!