Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hülyeség abbahagyni a tabi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség abbahagyni a tabi szedést?

Figyelt kérdés
3 éve szedek fogamzásgátlót (21 l), de mostantól csak 2 hetente ha találkozunk a barátommal,max 2 szer szeretkezünk.Meggondolatlanság lenne mostantól gumival védekezni?Nem szeretném feleslegesen terhelni a szervezetem, kedvetlen is vagyok a tabitól, meg hát az ára sem diákpénztárcához mért.
2011. márc. 28. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mi két éve vagyunk együtt, gumit használunk, és eddig hatásosnak bizonyult. Én nem várom el a kedvesemtől, hogy miattam tablettákat szedjen.

2011. márc. 28. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
igen
2011. márc. 28. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

3 év szedés után amúgy sem ártana egy szünet és szerintem ennyire kevés aktus miatt felesleges lenne hormonokkal tömnöd magad, ha nem muszáj. Az óvszer, ha megfelelően használjátok ugyanannyira megbízható :) Én a te helyedben ebben az esetben tutira abbahagynám

25/N

2011. márc. 28. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is most hagytam abba, mi mostantól csak hetente találkozunk, egyrészt ezért is gondoltam, hogy minek akkor, másrészt úgy gondolom, hogy az egészségemnek sem tesz jót. Vannak akiknek utána egyszerűen nem jön össze a baba, mert összekuszáltál az egész hormonrendszerüket, én pedig babát szeretnék majd valamikor mindenképpen.

Ezen kívül emeli a vérnyomást ez a cucc meg minden nyavalya. Elegem van belőle. A párom már ezerszer mondta, hogy bár kényelmesebb, ha szedem, viszont az akarja, hogy ne szedjem, mert az a testemnek jobb. Rám bízta a döntést, mikor hagyom abba. Hát most abba hagytam én is. Szerintem ez így egészségesebb.

2011. márc. 28. 11:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 11:45: amikor abbahagytad jöttek elő gondok? össze-vissza vérzés, fejfájás, pattanás, hízás, hangulatingadozás?Milyen más védekezési módot használsz ezek után?
2011. márc. 28. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
en is most hagytam abba, és semmi bajom.. amig szedtem, akkor fájt a fejem.. a lényeg, h ha nem szeded, akkor gumit mindenkeppen hasznaljatok!
2011. márc. 28. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség. Egyrészt 3 év után ajánlott a szünet, megnézni, hogy helyreáll-e a peteérésed.

Másrészt kéthetente két alkalomért nem éri meg szedni. Nem cukorka, még ha sokan azt is hiszik.

2011. márc. 28. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

10:29 vagyok, én is abbahagytam amúgy nemrég.

Amit eddig tapasztalok: kuszább vérzés, több pattanás kicsit (de nem vészes), sokkal több energia :)

2011. márc. 29. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, semmi negatívat nem tapasztaltam mióta abbahagytam. Természetesen kell használni helyette gumit, ez evidens.

De amúgy előtte sem voltam pattanásos. A hangulatingadozásaimat pedig várom vissza, nagyon hiányzott, érzelmileg nagyon egyhangúvá váltam a tablettaszedés alatt. Nekem a tabletta szedése alatt inkább annyi volt a gond, hogy emelkedett a vérnyomásom, száraz lett a szemem nagyon, ilyesmi... Meg érzelmileg elég sivár lettem a korábbihoz képest.

Szóval szerintem csak jobb lesz tabi nélkül az élet.

2011. ápr. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!