Miért KELL abbahagyni a magnézium szedést a 36. héttől?
Hogy megérezd majd, ha fájásaid lesznek. A magnézium lazít, így nem biztos, hogy tudnád, hogy épp fájásaid vannak, és épp menni kéne szülni. (Persze ez így eléggé leegyszerűsítve.)
36.hét után igyál málnalevélteát, méhszájlazító hatása van, hátha bejön neked is és könnyebben tágulsz majd.
az van, hogy elfelejtettem megkérdezni a dokimat, most kicsit csökkentettem, de sokszor van görcsben a hasam még így is. Viszont eléggé érzem hogy tágulok rendesen... :S
Köszi a válaszokat.
nekem azt mondta a nodokim, hogy "nem kell, de akkor az eletbe nem fog megszulni" :) nyilvanvalóan tulzott, meg picit viccelt, de a méhszalagokkal csinal valamit (ami miatt ugye megszunteti a kemenyedest is), meg lehet, a fájásokra is hatással van.
pontosan nem tudom, kérdezz rá a nodokidnal.
Én a 20. héttől szedtem, mert keményedett a pocak, és nyílt a méhszáj. Viszont a 36.héttől abba kellett hagynom, mert a doki az mondta, hogy késleltetheti a szülés beindulását.
Így is túlhodtam pár nappal, és picit segítettek a szülés indulásba... Fájásaim abszolút nem voltak, úgy szültem.
nekem azt mondta a dokim,hogy ha ki akar jönni a baba ki is jön.nem kellett abbahagynom.Hát,attól meg nem kell félned,hogy nem veszed észre a fájásokat...
1hetes kislány anyukája
Szia!
Nem KELL abbahagyni,csak már nincs értelme, hiszen ha 36. hét után meg is születik a baba akkor már elég érett.Ezért nem is számít már innentől koraszülöttnek.A magnéziumot pedig a méhösszehúzódások megelőzésére szokták használni.De a szülés attól még meg fog indulni, ha szeded is még tovább.Annyira nem erős a magnézium, hogy azt visszatartsa!:-)Ez egy gyógyszerész válasza!:-)
Minden jót neked a továbbiakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!