Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom már nagyon nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom már nagyon nem bírja az óvszer használatát. De én még nem szeretnék gyógyszert mivel 18 sem vagyok. Csak májusban töltöm. Vagy mégis beadjam a derekam és írassak ha betöltöttem?

Figyelt kérdés
lányok,ti hogy lennétek ezzel?
2013. febr. 6. 22:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
21%
Többet kel mozogni, helyesen táplálkozni (kevés só+édesség), nem kell állómunkát végezni és nem lesz visszeres az ember lába, nem lesznek érrendszeri problémái :)
2013. febr. 9. 15:36
 22/38 anonim ***** válasza:
75%
utolsó nagyon okosnak hiszed magad úgy látom,teljesen bele vagy bolondulva a tablettába,szedjed csak....
2013. febr. 9. 16:00
 23/38 anonim ***** válasza:
81%
Egész fiatal koromba sportoltam.Futni jártam és ráadásul szakmunkás tanuló voltam ami azt jelenti:nem szellemi munkát végeztem.Érdekes pont a gyógyszer szedés alatt jöttek ki a visszerek.Utána nem jöttek ki újabbak és a hajam sem hullott.Ismételt szedésnél újra előjöttek..A 2 terhesség alatt sem jöttek újabb visszerek..Érsebész megmondta:egyértelmű,hogy a tablettától jött ki!!!
2013. febr. 9. 20:29
 24/38 anonim ***** válasza:
78%
Ja és mindezek mellett egészségesen étkeztem.Sok zöldség és gyümölcs volt az étlapomon.Nem dohányzom.Egyértelmű a tabletta.
2013. febr. 9. 20:30
 25/38 anonim ***** válasza:
15%
Igen, az a gond hogy míg a tabletta ellenesek érveket sem tudnak felhozni, csak szájhagyomány útján terjedő pletykákat, addig tudományos kutatások bizonyítják hogy egy jól kiválaszott fogamzásgátló gyógyszer teljesen veszélytelen és jó hatással van a női szervezetre, a méhrák kockázatát tizedére csökkenti például. Akik meg félnek attól hogy a nőgyógyász megvizsgálja őket mert ez kell a felíráshoz, azok ne itt ajvékoljanak hogy jajj úgy is káros meg úgy se jó... titeket hívnak a köznyelvben fap*nának :)
2013. febr. 10. 19:28
 26/38 anonim ***** válasza:
ha azok az érvek amiket felhoztunk nem elég,akkor így jártál
2013. febr. 10. 19:35
 27/38 anonim ***** válasza:

Azokat az érveket amiket itt felhoztatok akár egy kirúgott gyógyszeripari alkalmazott is írhatná, és igazából semmilyen tudományos vizsgálat vagy statisztika nem támasztja alá.

Persze elhihetnénk de azzal az erővel akkor a vegetáriánusoknak is el kéne hinnünk h a hús káros a szervezetre meg hasonló hülyeségeket.

2013. febr. 10. 22:41
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
ezekben az emberekben inkább a félelem van, mert sajnos az orvos benyúl a punciba mielött felírja a gyógyszert. ezek a nők ettől félnek igazán és nem iratják fel, inkább sopánkodnak hogy milyen veszélyes. közben meg degeszre isszák magukat hétvégén pálinkával meg szívják a cigit és öntik magukba a kávét, és ide írogatnak. én a barátnőmmel végig bent voltam amikor megvizsgálták és mondta hogy így sokkal könyebb volt és megköszönte. azóta gyakorlatilag eltántek a menstruációs fájdalmai mióta szedi és a szex is jó.
2013. febr. 11. 01:01
 29/38 anonim ***** válasza:

Nekem elég érv a két ismerősöm, aki közül az egyik meghalt tüdőembóliában... a másik meg majdnem agyi trombózisban. Mindenki azt gondol, amit akar. A mellrák kockázatát pedig leghatásosabban a szoptatás csökkenti.

A tablettának valóban vannak pozitív hatásai is, de szerintem a kockázatokról sem kéne elfeledkezni.

2013. febr. 11. 11:53
 30/38 anonim ***** válasza:
11:53-as. ide a rozsdás bokot, hogy a két ismerosot cigizett...
2013. febr. 11. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!