Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye normális fog. Gátló abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Jan.02-án jött meg utoljára,már ebben a már nem szedtem fogamzásgátlót.Csaknem 3 évig szedtem a Volinát.Már egy hete feszül,fáj a mellem, valamelyik nap nagyon görcsöltem, elég erős folyásom van,de még mindig nem jött meg.Már több,mint egy hete meg kellett volna jönnie.Tudom,hogy ilyenkor össze-vissza jelentkezik,de olvastam,hogy lehet meg se fog jönni..vagy ciszta.Már nem vagyok együtt a barátommal,nem szexeltem tehát,még a hónap elején volt egy kis előjáték stb. Tudom,hogy nem lehetek terhes...de mindig is parázós voltam,ezért kezdtem el gyógyszert szedni..és nőgyógyászhoz meg nem tudok bejelentkezni vizsgálatra,mert bármikor megjöhet.2013. febr. 6. 00:17
1/4 anonim válasza:
Az információid helytelenek.
Ha nem jön meg pár nap múlva sem, menj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
legkésőbb jövő hét pénteken tudok orvoshoz menni,már a héten vissza kell mennem az egyetemre.remélem addigra megjön!
2013. febr. 6. 01:06
3/4 anonim válasza:
Megeshet, hogy nem jon meg vagy a ciklusod rendszertelenne valik egy idore. Ez normalis.
Mikor abbahagytam a bogyo szedeset,nekem 3 honapot kihagyott. A dokim mondta,hogy ez termeszetes,csak errol a mellekhatasrol altalaban nem tajekoztatnak a nogyogyaszok.
4/4 anonim válasza:
Gyakori, hogy a tabletta után egy ideig kimarad a vérzés.
Gondolj bele, a tabletta úgy működik, hogy leállítja a ciklusodat. A szervezetnek idő kell, mire helyreáll. Vkinek több hónapig nem jön meg ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!