Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo abbahagyasa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo abbahagyasa utan normalis ha kesik a menstruacio?

Figyelt kérdés
1 Honapja hagytam abba a gyogyszer szedeset,es miutan abbahagytam,kb 2-3 het utan vedekezes nelkul voltam egyutt a parommal...terhes vagyok,vagy normalis,hogy a gyogyszer abbahagyasa utan kesik? Mert ha szednem,normal esetben mar lassan elmulnia kellene...
2011. dec. 15. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy terhes vagy.
2011. dec. 15. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehetséges. Tesztet kell csinálni.

1. A fogamzásgátló csak addig véd, amíg szeded. Után nem. Se második nap, se három hét múlva. Ha még nem szeretnél babát, de gyógyszert se, akkor keress más védekezési módszert.

2. Fogamzásgátló abbahagyása után nagyon sok nőnek időbe telik, míg helyreáll a vérzése. Hiszen a tabletta az egész ciklust kikapcsolta, idő kell, míg a szervezet újra beindítja a peteérést. Pár hónapot érdemes várni, de ha 3 hónapig nem jön meg, akkor orvoshoz kell fordulni.

3. Ha babát szeretnétek, és azért nem védekeztetek, akkor javaslom, hogy ha most nem vagy terhes, akkor 3 hónapig védekezzetek másként, és csak utána álljatok rá a babaprojektre. Szinte minden orvostól ezt hallottam eddig. Jobb a békesség.

2011. dec. 15. 09:07
 3/5 A kérdező kommentje:
SzĂłval akkor van kb 70% esĂŠlyem,hogy terhes vagyok??
2011. dec. 15. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
70%? Annyi biztosan nincs.
2011. dec. 15. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!pont most jott meg :D megkonnyebbultem.
2011. dec. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!