Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet? Normális ez a Yadine abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Márciusban hagytam abba a Yadine fogamzásgátló szedését, azóta össze-vissza jön meg a menzeszem. Van, hogy kimarad 1 hónap. Persze tesztelek akkor, mert még nem szeretnénk babát, csak már elegem volt a sok hormonból és nem éreztem olyan jól magam 5 év szedés után. Volt már olyan aki így járt? Jelenleg 2.hónapja nem jött meg, de a teszt negatív.2012. okt. 23. 08:43
1/7 anonim válasza:
fordulj endokrinológushoz, ennyi idő alatt már be kellett volna állnia.
2/7 anonim válasza:
Sok nő jár így, csak ezt vhogy nem szokták reklámozni. A tabi úgy hat, hogy leállítja a peteérést, és bizony a szervezet nem tud mindig azonnal helyrerázódni. De mivel már eltelt több, mint fél év, menj orvoshoz. Talán endokrinológus tényleg jobb lenne, mer a nőgyógyászok 90%-a nem tuja normálisan kezelni a problémát, csak megint fogamzásgátlót írna fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Remélem semmi komoly bajom nincs, eléggé ijesztő ez a PCOS számomra.
2012. okt. 23. 13:48
4/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy erről még nem volt szó de utána néztem annak az endokrinológusnak miket csinál és miket írnak róla és sajnos a legtöbb helyen ezt a PCOS-t hozták vele szóba.
2012. okt. 23. 13:50
5/7 anonim válasza:
Több egyéb hormon probléma is lehet de igen leggyakoribb a PCOS. nekem 9 hónapig nem jött meg gyógyszer után.
6/7 A kérdező kommentje:
Az igen. Szép hosszú idő. Ha szabad érdeklődni neked csak a fogamzásgátló abbahagyása után volt ilyen jellegű problémád? Előtte nem? Azóta minden rendben van?
2012. okt. 23. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!