Kinek mikor jött össze a baba a fogamzásgátló abbahagyása után? Én Yadine-t szedtem és azt mondta a doki, nem kel utána más védekezés. Annyira szeretnék babát, érdekelne kinek hány hónap "várakozás" után sikerült?!?
Én is Yadine-t szedtem, tavaly decemberben hagytam abba. Február eleje óta próbálkozunk, mi vártunk 1 hónapot a tabletta után, de sajnos még nem sikerült és nem tudom miért :(
Ti mióta próbálkoztok?
Én a gracial-t szedtem, és nekünk is mondták, hogy nem kell várni. Én úgy voltam vele, hogy rendbe akartam tudni a ciklusomat, na meg biztos ami biztos alapon kivártuk a három hónapot.
Az elős "éles" hónapunkban sikerült!!!
6+5 hetes
Tavaly augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését.
Novembertől nem védekezünk, májusban kaptam Clostit (peteérés serkentő), de még nem sikerült a baba. :(
Neked sok sikert!!
A.
Március végén fogyott el a tabim (Regulon)!
Április elején megjött gyógyszer hatására,aztán májusban és júniusban is,de júliusban már elmaradt,és most 8 hetes vagyok.
Anno a fiammal ugyanígy volt,gyógyszer után egy vérzés még a hatás miatt,aztán 2 "rendesen",és a következő meg már nem jött meg.
Pedig most kicsit görcsöltem is ,hogy biztos összejön-e,nem lesz-e gond,meg ilyenek.
szia!én 8 évig szedtem harmonetet,mondta a doki hogy nem kell védekezni utána,abbahagytam és rá 3 hétre babás lettem!
14 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!