Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor jött össze a baba...

Kinek mikor jött össze a baba a fogamzásgátló abbahagyása után? Én Yadine-t szedtem és azt mondta a doki, nem kel utána más védekezés. Annyira szeretnék babát, érdekelne kinek hány hónap "várakozás" után sikerült?!?

Figyelt kérdés
Mindenkinek jó és izgalmas és reményteli babavárást és felkészülést kívánok!
2009. aug. 11. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia !Yadine-t szedtem 5 éven keresztül.Tavaj áprilisban abbahagytam és tutira próbálkozni november decenberben próbálkoztunk.A Yedine után szedtem Norkulotot.Már kiváltottam a Clostyt de nem volt rá szükség.A lényeg ,hogy decemberben volt pozitív ovulációs teszt és január 5-én pozitívat teszteltem.3-4 hetes voltam akkor.Ma már a pici méretei szerint 38 hetes 3500gr körüli.Naptár szerint 36 hetesek voltunk.Kitartás és használj szerintem ovu tesztet és úgy próbálkozzatok.Nekem bevált.Minden jót.
2009. aug. 15. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia én Tri-Regolt szedtem vagy 10 évig. Én 6 hónapot vártam. Utána elsőre összejött. Most 13 hónapos a kisfiam.

Bár azt hittem elsőre, hogy nem sikerült mert megjött, de mint utólag kiderült, akkor már pocis voltam. Kb 5 hetes lehettem amikor rosszul lettem. 7-8 hetes voltam amikor dokihoz mentem.

Lehet kapni valami ovulációs mikroszkópot (sajna a nevét nem tudom, mert nem használtam), ami a nyáladból kimutatja mikor van peteérésed. Ezt akárhányszor használhatod.

Szurkolok neked és a többi próbálkozónak is!!!!!!!!!!

2009. aug. 15. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 hónapja hagytam abba a yadine-t (amit kb 3 és fél évig szedtem) és még mindíg semmi. :(

Mondjuk gondoltuk h mi is várunk...legalább 2 normális ciklust...de akkor is...eddig még nem jött össze a bébi :(

2009. aug. 15. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is yadine-t szedtem kb.3évig,márciusban hagytam abba a szedését.Utána 1hónapig védekeztünk gumival.2ciklusom rendben volt és most kb.2,5hónapja nem volt mensim:(Ajánlották itt a barátcserje kapszulát most azt szedem hátha segít!És ma végre megjött úgyhogy bízom benne,hogy most már talán pé-sem is lesz!!Neked is meg mindenkinek drukkolók!!

2009. aug. 15. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én cerazettet szedtem másfél évig,meg szoptattam is,kb ugyanakkor hagytam abba,április végén.Azóta 3szor megvolt,de sajnos nincs baba :(
2009. aug. 15. 18:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat! Mindenkinek drukkolok! Akinek már sikerült, tiszta szívből gratulálok!
2009. aug. 16. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Dianne-t szedtem, amint elhagytam, a ciklusom azonnal rendeződött, 5 hónapig még megszakítással védekeztünk, hogy ürüljön a tabi, és első próbálkozós hónapban sikerült
2009. aug. 16. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
10 évig szedtem a tri-regolt,2 hónapot vártunk,majd másfél hónap múlva már úton volt a Törpe.Most vagyok 23 hetes kismama.
2009. aug. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!