Kinek mikor jött össze a baba a fogamzásgátló abbahagyása után? Én Yadine-t szedtem és azt mondta a doki, nem kel utána más védekezés. Annyira szeretnék babát, érdekelne kinek hány hónap "várakozás" után sikerült?!?
Szia én Tri-Regolt szedtem vagy 10 évig. Én 6 hónapot vártam. Utána elsőre összejött. Most 13 hónapos a kisfiam.
Bár azt hittem elsőre, hogy nem sikerült mert megjött, de mint utólag kiderült, akkor már pocis voltam. Kb 5 hetes lehettem amikor rosszul lettem. 7-8 hetes voltam amikor dokihoz mentem.
Lehet kapni valami ovulációs mikroszkópot (sajna a nevét nem tudom, mert nem használtam), ami a nyáladból kimutatja mikor van peteérésed. Ezt akárhányszor használhatod.
Szurkolok neked és a többi próbálkozónak is!!!!!!!!!!
Szia!
Én 2 hónapja hagytam abba a yadine-t (amit kb 3 és fél évig szedtem) és még mindíg semmi. :(
Mondjuk gondoltuk h mi is várunk...legalább 2 normális ciklust...de akkor is...eddig még nem jött össze a bébi :(
Szia!
Én is yadine-t szedtem kb.3évig,márciusban hagytam abba a szedését.Utána 1hónapig védekeztünk gumival.2ciklusom rendben volt és most kb.2,5hónapja nem volt mensim:(Ajánlották itt a barátcserje kapszulát most azt szedem hátha segít!És ma végre megjött úgyhogy bízom benne,hogy most már talán pé-sem is lesz!!Neked is meg mindenkinek drukkolók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!