Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
3hónapja esajnos elvetéltem,azóta egyszer menstruáltam,és nemjött meg.nemtudom hogy terhességi tünetnek számít-e a mellfeszülés,duzzadt alhas,és megnövekedett étvagy,de nagyon remélem :)ugyanis teszteltem egy pozitívat és rá 1napra még egy pozitívat,aztán az utolsó teszt után párórával egy negatívat.Holnap megyek orvoshoz,de olyan izgatott vagyok hogy muszáj volt megkérdeznem,hátha valaki volt már hasonló helyzetben:)2013. jan. 21. 19:11
1/13 anonim válasza:
szerintem az lehetsz, gratu :) néha a tesztek is tévednek és több a pozitív, mint a negatív :)
2/13 anonim válasza:
Nagyon szorítok érted, remélem teljesül a vágyad! Feltétlenül oszd meg velünk a fejleményeket! :)
3/13 A kérdező kommentje:
nagyon remélem,úgy szeretnénk már,szerintem én ma este nemfogok tudni aludni:)
2013. jan. 21. 19:20
4/13 anonim válasza:
azért aludni próbálj meg.szerintem is baba van a dologban. :) várjuk a fejleményeket :)
5/13 A kérdező kommentje:
rendben,holnap 10körül már tudni fogom énis:)
2013. jan. 21. 20:30
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást,ma voltam orvosnál és hát...:)további szép estét!9hkm :)
2013. jan. 22. 19:09
8/13 anonim válasza:
Bocsáss meg, de babonából nem gratulálok! :)
9/13 A kérdező kommentje:
ezt nemértem:)
2013. jan. 22. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!