Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Két hete lefeküdtünk a barátommal, és először gumi nélkül kezdtük el, de kb egy percig sem tartott, abbahagytuk. Pár napja meg kellett volna jönnie, de nincs semmi.
Ez a ciki nem a fa láb...
Akár lehetsz is, de egy teszt többet tud nálunk...
-.- Nem tudom, miért nem lehet gondolkodni.... Aztán itt kérdezősködsz....
Magadtól is tudnod kell - ha már szexelsz - ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Ennyi.
Nem akarlak megijeszteni, de igen, már az előváladéktól is lehetsz terhes!!!!
Sajnos nagyon régen én is ebbe a hibába estem, és nekem sem jött meg, tök ideg voltam, vettem tesztet is, negatív lett, következő napra már meg is jött.
Én is azt tanácsolom, hogy 1. Ne idegeskedj, lehet hogy azért nem jön meg. 2. Vegyél egy tesztet, attól megnyugszol. 3. Beszéld ezt meg a barátoddal, és többet ne szexeljetek védekezés nélkül!!!!
Ha nem bírjátok ki, és nem tetszik az óvszer, akkor meg irass fel magadnak fogamzásgátlót. 4-6 ezer Ft körül van, ha a barátod is belefizet, ez SOKKAL DE SOKKAL jobban megéri, mint egy abortusz, vagy egy nem kívánt terhesség.
Na de még nyugalom, minél hamarabb teszt, ne idegeskedj!!!! Majd írj, hogy mi lett veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!