Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az utolsó előtti fogamzásgátló tablettám később vettem be mint szoktam. Àltalában felkelés után veszem be de most este 9körül mert vmiért kiment a fejemből.aznap együtt voltam a barátommal de megszakitásos módszerrel "védekeztünk".Az elkésett gyógyszert ezutan vettem be a következőt rendesen.Hétfőn vagyis ma kellene megjönnie de még semmi egy kevès barnás folyásom van! Lehet h.az idegesség miatt késik mert vizsgázok ma. Azért ha nem jön meg holnap reggelig csináljak egy tesztet?2013. jan. 21. 07:09
1/5 anonim válasza:
Az én fogamzásgátlómra az van írva hogy a készítmény hatása csak akkor csökken, ha több mint 12 órával később veszem be. De azért egy tesztet szerintem csinálj, mindenképp jobb biztosra menni, és egy teszt pár száz forint.
2/5 anonim válasza:
Nagyon nem valószínű. Ha megnyugtat, csinálj, de minden ok lesz, meglátod.
3/5 anonim válasza:
Ez nem gond. Így nem valószínű a terhesség.
A stressz miatt késhez ez tény. Szóval nyugi van:)
4/5 anonim válasza:
Elég régóta szedek fogamzásgátlót és lehetetlen hogy bármi gond legyen emiatt !! ;) Legfeljebb csinálhatsz egy tesztet hogy teljesen megnyugodhass de nem lesz gond !
5/5 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat!
a bunkónak pedig szintén köszi h ennyire velős választ adott!!idióta!!!
2013. jan. 21. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!