Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja nem jön meg a vérzésem és amikor szeretkeztünk időbenkivette, illetve szedem a fogamzásgátlót és semmilyen tünet nem utal hogy terhes lenné mint az elöző babánál. Az elmult félévben rengeteget idegeskedtem minden nap. Attól terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Terhes lehetek?2013. jan. 15. 15:09
1/8 anonim válasza:
Hm... 4 hónap? Már a másodiknál orvoshoz kellett volna fordulnod.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak olvastam olyat hogy 2 hónapja nem jött meg neki és utánna meg már igen, gondoltam várok egy kicsit még mert félévi idegeskedés megártott talán? Mindig amikor ideges voltam késett, gondoltam most is de 4 hónap már kezd aggasztani.
2013. jan. 15. 15:14
3/8 anonim válasza:
Mintha nem lehetne tesztet kapni 500ft-ért..
4/8 anonim válasza:
Nem tudom hol és mit olvastál, de fogamzásgátló szedése mellett a szünetben megvonásos vérzésnek KELL jelentkeznie. Ezt tudhatnád, hogy ha nem történik meg, akkor ott igenis valami gond van. Talán gyanús lehetett volna az első kimaradás után is, de 4 hónap az baromi sok idő.
5/8 A kérdező kommentje:
értem, de veszek tesztet csak rátok is kiváncsi voltam a válaszra mert jókat irkáltok! Amásik a tesom kérdi hogy hassérv vagy köldöksérv miatt is maradhat ki vérzés?
2013. jan. 15. 15:22
6/8 anonim válasza:
Nincs hozzá köze, a sérv a belek kitüremkedése az izmok között.
7/8 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm! Elmegyek orvoshz, de nem tudod esetleg mi lehet a gond vagy mire gondojak?
2013. jan. 15. 15:32
8/8 anonim válasza:
sajnálom a pasidat, az ősi öreg trükköt alkalmazod. De te fogsz vele szívni akkorát, amekkorát kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!