Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarok szedni fogamzásgátlót, csak félek a mellékhatásoktól. Mit tegyek?
2 hónapja vagyunk együtt a párommal. Mindkette jobban élveznénk a szexet óvszer nélkül. A barátom hozzátette, hogy nem akarja, hogy bármilyen problémám legyen a tabletta szedésétől.
Én csak az elhízástó, pattanásoktól, esetleg libidó csökkenésétől félek. Igaz, hogy kialakulhat pl. csomó a mellembe is?
Mit tegyek?Mert viszont lehet, hogy semmilyen mellékhatása nem lesz.
Lány, 18

"azonban óva intek mindenkit, hogy belemerüljön a lehetséges mellékhatások elemzésébe!!!"
Ja. Ha fellép, véletlen se tudja mitől van, hanem kezdjen rá szedni egy másik gyógyszert, mi? Nagy ötlet.

Szerintem arra gondolt a doki, hogy aki gyógyszert szed, az ne azon agyaljon, hogy "úristen, tuti most kapok tüdőembóliát"! Nyilván olyan mellékhatásokra figyelni kell, mint hányás, fejfájás stb.
Érdekes, hogy az ilyen gyógyszerrel kapcsolatban sokan azt mondják, hogy a mellékhatások miatt nem szabad szedni. De megnéztétek már esetleg más gyógyszeretek tájékoztatóját? Én láttam már olyat amin azt írták, hogy halált okoz! Nem tudom már mi volt, de doki írta fel azt is. Ilyen alapon nem kéne szednünk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!