Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy gyereket akarok?
Ne merészeld a tablettát nem bevenni és ezzel egy életre magadhoz láncolni a barátodat!
Elég nagy gond, hogy gyerek vagy te is és nulla élettapasztalattal akarnál gyereket! A gyerek óriási felelősség és onnantól kezdve soha többet nem lesz olyan, hogy "én", csak "mi"! Nincs se buli se iskolát csak nagyon nehezen tudnál elvégezni. Mivel nincs még egy diplomád se, munkát nem fogsz kapni, csak maximum takarítóit, de oda is diplomást keresnek. Nem vicc.
Mivel nincs semmi jövedelmed, ezért a szüleid nyakába szülnéd, akik gondolom nehezen élnek meg így is.
Annak a hülyének üzenem, aki azzal jött, hogy de száz évvel ezelőtt ilyenkor már szültek a lányok. Az egy teljesen más világ volt. Akkor még munkával lehetett boldogulni és élni, de ma nem. Lassan pár tízezer emberen kívül mindenki éhezni fog, mert nincs egyszerűen miből ennivalóra költeni. Persze a legutolsó embernél is ott van hitelre a led tv, de ez nem ide tartozik.
Szóval nagyon rossz ötlet gyereket vállalni ennyi idősen, úgy hogy nem is éltél és a barátod se akar még gyereket. Ezt tartsd tiszteletben, még ha neked mindenképp hiányzik a telerakott pelenka napi ötször és az etetés három óránként a nap 24 órájában. Igen, jól érted, nem fogsz aludni egyfolytában max. két óránál többet egyfolytában a szüléstől számított két-három évig. Utána viheted óvodába, elláthatod közben a házi munkát. Moshatsz, takaríthatsz, főzhetsz, és rengeteg időt foglalkozhatsz a gyerekkel, mert kell és mert ő azért jött a világra, mert neked tini fejjel utópisztikus elképzelésed voltak az anyaságról.
Ha ezek után még mindig nem győztelek meg, hogy gondolj arra semmi garancia nincs arra, hogy együtt maradsz az apjával és akkor MINDEN a te nyakadba zuhan és nagyon nehezen fogsz egy olyan hülyét találni, aki más kölykét felneveli. Te pedig az apával csak akkor fogsz beszélni, ha felhívod, hogy már megint késik a gyerektartással.
28F
Most olvasom, hogy húszas éveid közepén vállalnál csak gyereket. Az már azért jó, mert a lényeg, hogy előtte éld ki magad, legyen egy jó munkád, stabil párkapcsolat, szerelem és akkor már bele lehet vágni.
28F
látom páran félreértették :D eszemben sincs most gyereket csináltatni, mert én is tisztában vagyok vele, hogy lehet hogy már 3 éve együtt vagyunk barátommal, azért ő valószínűleg tényleg elhagyna, ha ilyen hülyeséget csinálnék, hogy nem szedek többi fogamzásgátlót.
egyébként meg nagyonis tisztában vagyok vele, hogy gy gyerek mivel jár, ugyanis van egy 5 éves öcsém, akit kb féiig én neveltem fel eddig, mert anya nagyon sokat dolgozik, apa is csak esténként ér haza, és addig nekem kellett vigyázni hugomra, és az öcsémre is, akit pelenkáztam, etettem, játszottam vele, megtanítottam neki, hogyan kell szobatisztának lenni, időközben megtanultam, főzni, mosni, tisztességesen takarítani.. úgyhogy nem új dolog, hogy egy gyerek mivel jár. éppen ezért nem is értem, hogy mért vágyom most rá
az meg megint más, hogy csak vágyakozom vagy teszek is érte (amit még egyszer kihangsúlyozok, jelen helyzetben ESZEM ÁGÁBAN SINCS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!