Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy gyereket akarok?
Figyelt kérdés
még csak 17 éves vagyok, rendesen tanulok, stb, de fél éve rengetegszer érzem azt, hogy milyen jó lenne ha lehetne egy gyerekünk a barátommal, aki 20 éves, és fiú lenne a baba. persze megmondta nekem barátom már jópárszor, hogy neki nem az az életcélja hogy apa legyen, és védekezünk is fogamzásgátlóval 3 hónapja, de mégis egyre jobban érzem hogy én szeretnék egy kisfiút. persze tudom hogy ez még rettenetesen korai, és hogy először menjek egyetemre, szerezzek diplomát, állást, lakást, kocsit, és vegyen feleségül.. csak érdekes, hogy 1 éve még annyira tiltakoztam és többször nyíltan ki is jelentettem, hogy nekem eszem ágában nincs gyereket csinálni soha az életben. miért van ez hogy most mégis ennyire vágyom rá?
Nos ez természetes velejárója az életnek, szerintem mindenkinél előjön ez, csak máskor :)
Annyit tudj, hogy ezelőtt 90 évvel ezelőtt (1910körül,és előtte) már 17-8 évesen általában már férjnél voltak a lányok, és gyerekük is volt, szóval nincs gond ezzel :)
Szóval annyi a lényeg, hogy IGEN, teljesen normális ez a dolog, minden rendben van. :)
2013. jan. 13. 21:23
5/17 A kérdező kommentje:
jobban örülnék a fiúnak, de ha lány, azt is majd csak elviseljük valahogy.
2013. jan. 13. 21:24
6/17 anonim válasza:
Normális, hogy egy lány gyereket akar.
2013. jan. 13. 21:25
7/17 anonim válasza:
de ő fiút akar
2013. jan. 13. 21:32
8/17 A kérdező kommentje:
igen mert ahogy eddig látom (testvérek..) a lányokkal csak a baj van, a fiúkkal meg lehet poénkodni és izgalmasabb velük az élet
2013. jan. 13. 21:34
9/17 anonim válasza:
"a lányokkal csak a baj van"
"ha lány, azt is majd csak elviseljük valahogy."
egyértelmű, hogy nagyon éretlen vagy még. nem biológiailag, hanem mentálisan - egy gyerekhez. azt sem veszed számításba, hogy a barátodnak nem ez a célja, gondolom eltartani sem tudnád, a szülőkre hagyatkoznál, csak fiút akarsz.... tudod, az én nagymamám is fiút akart anyám helyett. három éves korában betörte a koponyáját, eltörte a bal kezét és magára hagyta. gondolom, nem kell kifejtenem,hogy mennyire unszimpatikus a hozzáállásod.
21/L
2013. jan. 13. 21:37
10/17 A kérdező kommentje:
ismétlem, hogy nem 17 évesen gondoltam, hogy bevállalom. mellesleg én bántani nemtudnék azért egy gyereket, mert lány lett. persze biztosan őt is szeretném, csak nem annyira örülnék neki, mint egy fiúnak. és ha gyereket vállalnék 25-30 ÉVES KOROM KÖRÜL, nem a szüleimre támaszkodnék, mert nem ők akarták azt a gyereket, hanem én, az én felelősségem, hogy mi történik vele 18 éves koráig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!