Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Tesztet mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tesztet mikor csináljak?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót.Ez az első hét,hogy nem szedem.A mensim a hét elején múlott el.A párommal együtt voltunk hét közepén és nem védekeztünk.Tudom most így könnyen lehetek terhes.Ez így van igaz?Tesztet mikor érdemes csinálni?
2009. aug. 28. 09:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na igen azóta még voltunk együtt a párommal.Nem tudom lesz-e valami de ha úgy alakult én örülök a babának.
2009. aug. 31. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Bizony, ez így nagyon veszélye, ugyanis még benned vannak a hormonok, és nagy eséllyel árthat a babának. El kell telnie pár hónapnak.
2009. aug. 31. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Kb. 2-3 héttel a nem védekezések után sorozatban tesztelhetsz...
2009. aug. 31. 13:06
 14/17 anonim válasza:
ciklus.hu, en itt regisztraltam, kiszamolja a te ciklusodbol a teherbe esesre lehetseges napokat. Az elejen en is allandoan teszteltem, de ezzel csak sajat magad bolonditod meg. En vettem ovulacios teszteket, azzal tesztelek 1hettel elotte mint mikorra ciklus.hu irja az ovulaciot, igy pontosan tudom mikor van. Terhessegi tesztet most havonta kb 2 szoktam, 2hetente, de abban az idoszakban amelyikben nagy valoszinusege van a teherbe esesnek. Nekunk ez a 3. honap h probalkozunk, de mag csak a 2. hogy tesztekkel.
2009. nov. 23. 11:05
 15/17 anonim válasza:
sorry, most olvastam a tobbi valaszt, azt hittem, hogy azert kerdezed, mert babat szeretnetek, azert volt olyan babas a valaszom... :)
2009. nov. 23. 11:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát most már nem esedékes a dolog.Közben sajnos történt rossz dolog.Babát vártam de aztán el is veszítettem.Most össze kell szednem magam és egyenlőre nem próbálkozunk.Azért majd ha úgy lesz akkor megnézem az oldalt. Köszi.
2009. nov. 23. 11:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Semmi baj.Igazából nem terveztük a babát de örültünk volna neki.Mikor kiderült,hogy terhes vagyok páromat váratlanul érte de utána nagyon örült neki.Amint írtam sajnos nem maradt meg.Jövőre majd valamikor szeretnénk babát.
2009. nov. 23. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!