Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Tesztet mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tesztet mikor csináljak?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót.Ez az első hét,hogy nem szedem.A mensim a hét elején múlott el.A párommal együtt voltunk hét közepén és nem védekeztünk.Tudom most így könnyen lehetek terhes.Ez így van igaz?Tesztet mikor érdemes csinálni?
2009. aug. 28. 09:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Simán terhes lehetsz. Legalább beléd élvezett??? 2-3 hét múlva próbálkozhatsz a teszttel...
2009. aug. 28. 09:41
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze minden úgy történt ahogy kell.Amúgy oka volt a dolognak,hogy ez így történt.Ha terhes lettem akkor legyen úgy.Én örülnék a babának és a párom se lenn ellene.Bár nem a legjobbkor jönne de megoldjuk és örömet hozna a caládba,most úgyis nagyon kell.
2009. aug. 28. 09:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Na hát akkor no problem. Bár nem egészen értem, ha nem aktuális a gyerekáldás, akkor miért nem védekeztetek...
2009. aug. 28. 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
bizony lehetsz, tesztelj majd 2-3 hét múlva.
2009. aug. 28. 10:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Mert egyrészt nem volt mivel.Meg aztán valahogy így jött ki és hát ezt valahogy nehéz elmagyarázni.Erre volt szükségünk és inkább a páromnak.Nem tudom másképp leirni.
2009. aug. 28. 11:02
 6/17 anonim ***** válasza:
így oké hogy nem gond ha becsúszik de általában ha nem szeretnénk gyereket és nincs mivel védekezni akkor nem szexelünk, csak reagálásképpen arra hogy nem volt mivel védekezni.
2009. aug. 28. 12:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem volt mivel? Érdekes...A megszakítás és a naptár módszer mindig "kéznél van". A semminél az is jobb...
2009. aug. 28. 12:41
 8/17 A kérdező kommentje:
A naptár modszer kizárva,mert nem figyelgetem én azt.A másik hát igy esett jól mindketönknek és az olyan iluzió romboló lett volna,hogy megszakits.Most nagyon.Végülis majd a sors eldönti mi legyen.
2009. aug. 28. 15:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Mivel szedted a fogamzásgátlót azt is kell tudnod hogy miután abba hagyod legalább 6 hónapnak el kell telnie ha babát akartok,mert veszélyes így teherbe esni,én így tudom.
2009. aug. 28. 18:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom,hogy kell 6 hónap hozzá.Bár akármi lehetséges.Ha úgy adja isten most jöjjön akkor jöjjön.Most nem tervezünk amúgy meg babát van jó pár oka.Bár a korban bőven benne vagyunk és hát egyrészt meg ez szempontból kéne már lépnünk és belehúzni.Egyrészt ezért is hagytam abba a gyógyszert.
2009. aug. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!