Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tesztet mikor csináljak?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót.Ez az első hét,hogy nem szedem.A mensim a hét elején múlott el.A párommal együtt voltunk hét közepén és nem védekeztünk.Tudom most így könnyen lehetek terhes.Ez így van igaz?Tesztet mikor érdemes csinálni?2009. aug. 28. 09:08
1/17 anonim válasza:
Simán terhes lehetsz. Legalább beléd élvezett??? 2-3 hét múlva próbálkozhatsz a teszttel...
2/17 A kérdező kommentje:
Persze minden úgy történt ahogy kell.Amúgy oka volt a dolognak,hogy ez így történt.Ha terhes lettem akkor legyen úgy.Én örülnék a babának és a párom se lenn ellene.Bár nem a legjobbkor jönne de megoldjuk és örömet hozna a caládba,most úgyis nagyon kell.
2009. aug. 28. 09:51
3/17 anonim válasza:
Na hát akkor no problem. Bár nem egészen értem, ha nem aktuális a gyerekáldás, akkor miért nem védekeztetek...
4/17 anonim válasza:
bizony lehetsz, tesztelj majd 2-3 hét múlva.
5/17 A kérdező kommentje:
Mert egyrészt nem volt mivel.Meg aztán valahogy így jött ki és hát ezt valahogy nehéz elmagyarázni.Erre volt szükségünk és inkább a páromnak.Nem tudom másképp leirni.
2009. aug. 28. 11:02
6/17 anonim válasza:
így oké hogy nem gond ha becsúszik de általában ha nem szeretnénk gyereket és nincs mivel védekezni akkor nem szexelünk, csak reagálásképpen arra hogy nem volt mivel védekezni.
7/17 anonim válasza:
Nem volt mivel? Érdekes...A megszakítás és a naptár módszer mindig "kéznél van". A semminél az is jobb...
8/17 A kérdező kommentje:
A naptár modszer kizárva,mert nem figyelgetem én azt.A másik hát igy esett jól mindketönknek és az olyan iluzió romboló lett volna,hogy megszakits.Most nagyon.Végülis majd a sors eldönti mi legyen.
2009. aug. 28. 15:26
9/17 anonim válasza:
Mivel szedted a fogamzásgátlót azt is kell tudnod hogy miután abba hagyod legalább 6 hónapnak el kell telnie ha babát akartok,mert veszélyes így teherbe esni,én így tudom.
10/17 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom,hogy kell 6 hónap hozzá.Bár akármi lehetséges.Ha úgy adja isten most jöjjön akkor jöjjön.Most nem tervezünk amúgy meg babát van jó pár oka.Bár a korban bőven benne vagyunk és hát egyrészt meg ez szempontból kéne már lépnünk és belehúzni.Egyrészt ezért is hagytam abba a gyógyszert.
2009. aug. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!