Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hülyeségből meg kellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeségből meg kellett csináljak egy terhességi tesztet, és pozitív lett, de még soha nem voltam senkivel. De éppen akkor volt megjöve a menstruációm, ez megzavarhatja-e az eredményt?

Figyelt kérdés
Terhe tuti nem vagyok, hiszen nem voltam soha senkivel, és mondom, pont akkor volt megjöve a menstruációm, hat napot tartott, mint rendesen jó bő vérzéssel. De mégis idegesít, akkor mi a francért lett pozitív?
2011. szept. 20. 19:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy nem vagy terhes, de legalább megnevetettél xDDD
2011. szept. 20. 19:33
 2/32 anonim válasza:

Szia!

Ha nem voltál senkivel, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes, de ha téged megnyugtat, akkor keress fel egy nőgyógyászt szerintem!

2011. szept. 20. 19:34
 3/32 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom..
2011. szept. 20. 19:34
 4/32 anonim ***** válasza:
Miért olyan nagy buli egy terhességi teszt? Ezek adhatnak téves negatív eredményt, de a pozitív az pozitív!
2011. szept. 20. 19:35
 5/32 A kérdező kommentje:
Hát nem te vagy az egyedüli, akinek a röhögés volt az első reakciója(bár én mondjuk nem nevettem, de nem tudtam megállni vigyor nélkül, ahogy néztem, a többiek már-már a földön fetrengenek, kivéve a legjobb barátnőmet, és a fiút, aki tetszik nekem - és én is neki).
2011. szept. 20. 19:35
 6/32 anonim ***** válasza:
76%

mi az ördögért nem csinálsz még egy tesztet???

h van az h az embereknek mindig a legnyílvánvalóbb megoldás nem jut eszébe, helyette kiírják GYIKre a kérdésüket.-.-

2011. szept. 20. 19:36
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Jézus első másodszorra is!

Vagy rák!

Vagy más fertőzés.

Vagy csak szar a teszt.

Vagy jó a test csak a BŐ vérzéssel nem tudott mit kezdeni.

Hazudsz! és végigment rajtad egész Pest!

Álmodban megerőszakoltak és terhes vagy.

Idióta vagy, mi fog itt kiderülni?! ORVOS! ajánlom.

2011. szept. 20. 19:37
 8/32 A kérdező kommentje:

Gondoltam arra, hogy csinálok, csak szégyelltem bemenni a patikába és kérni. A nyáron töltöttem a 15-öt...

Meg nem lehetek terhes!

Nőgyógyászhoz elmenni... én attól annyira félek.

2011. szept. 20. 19:39
 9/32 anonim ***** válasza:
jól tolod 19:37 >.<
2011. szept. 20. 19:39
 10/32 anonim ***** válasza:
Vannak, amik befolyásolják az eredményt, és hamisan pozitívat mutat, de a terhességi tesztnek a papírján ez le is van írva.
2011. szept. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!