Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeségből meg kellett csináljak egy terhességi tesztet, és pozitív lett, de még soha nem voltam senkivel. De éppen akkor volt megjöve a menstruációm, ez megzavarhatja-e az eredményt?
Figyelt kérdés
Terhe tuti nem vagyok, hiszen nem voltam soha senkivel, és mondom, pont akkor volt megjöve a menstruációm, hat napot tartott, mint rendesen jó bő vérzéssel. De mégis idegesít, akkor mi a francért lett pozitív?2011. szept. 20. 19:30
21/32 anonim válasza:
Még egy teszt nem elég. Ha a másik negatív lesz, akkor még mindig nem tudod eldönteni hogy pozitív vagy negatív, mert ugyebár eddig mint a kettőből van egy. Minimum még 2 tesztet kell csinálnod hogy biztos legyél benne.
22/32 anonim válasza:
"TiffanyK válasza:
bazze ez eszembe se jutott télleg emiatt lehet! :)"
A felsorolásomban, pedig ez a lehetőség is szerepelt!
23/32 anonim válasza:
de nem mer patikában kérni :(
24/32 anonim válasza:
Mert abban a nyamvadt tesztben le van írva, h a KIMARADT menstruáció után pár nappal!!! DE ha hülye vagy, élj boldogan
26/32 anonim válasza:
Mert abban a nyamvadt tesztben le van írva, h a KIMARADT menstruáció után pár nappal!!! DE ha hülye vagy, élj boldogan
27/32 anonim válasza:
Mit nem mer? Be megy és kér kettőt. Csak az a baj hogy ha falun van, akkor az anyja már az előtt tudni fog róla hogy hazaért volna vele.
28/32 anonim válasza:
19:57 - ne szidd már csak 15 vagy hány éves
30/32 anonim válasza:
Mi volt a teszt márkája? Csak azért kérdezem, mert pl a Medi-labra sokan mondják h álpozitív eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!