Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy elvetéltem?
Figyelt kérdés
Szóval volt némi baleset szilveszterkor es megvoltam gyozodve hogy terhes vagyok. Azonban eljarok kondizni es kicsit megeroltettem magam es ma vereztem ujra. Pedig 30.dikan ment el a mensim. Letezik hogy a megerolteto munkatol elveteltem volna egy alig 9 napos babat ?2013. jan. 8. 14:05
1/4 anonim válasza:
hogyan voltál meggyőződve arról, hogy terhes vagy?
3/4 anonim válasza:
9 napos "baba" meg szinte be sem agyazodott.. lehetseges hogy azert vereztel mert pont akkor tortent meg:) ilyen fiatal "babat" meg nem lehet elvetelni..vegyel tesztet egy het mulva
4/4 anonim válasza:
szerintem azért véreztél mert épp akor ágyazódott be szóval sztem terhes vagy vegyél tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!