Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetesen elvetéltem! Szerinte...

Botaene kérdése:

3 hetesen elvetéltem! Szerintetek miért? Ujra elvetélhetek ha teres leszek? És mikor eshetek ujra teherbe?

Figyelt kérdés
December 27 én tudtam meg h 3 hetes terhes vagyok December 30 án el keztem vérezni, majd szurt a hasam, és a derekam, majd pár óra mulva alvadt vér darabok jöttek belőlem. Korházba mentem ahol ki derült hogy ELVETÉLTEM Szerintetek miért történhetett, és ha ujra terhes leszek akkor lehet hogy megint ELVETÉLEK?

2013. jan. 1. 18:31
 1/9 nittababy ***** válasza:
86%
Ez nagyon sok mindentől lehet mondjuk azért mert valami gond lett volna vele az is lehet hogy beteg lett volna vagy mert megemelted magad!!Nekem is volt 7hetesen és azt mondták hogy jobb így minthogy beteg legyen!!igen lehet legközelebb is vetélésed én veszélyeztettet terhes voltam a vetélés után egy 22 hónapos kislány anyukája!!Boldog új évet!!
2013. jan. 1. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:

En ketszer veteltem el,egyszer a 6.heten,2.ra meg en is eppenhogy megtudtam es par nappal kesobb mar vereztem..Most 3.ra terhes vagyok es semmilyen panaszom sincsen,sot minden nap most mar hanyok is..:)

Valoszinuleg nem fejlodott jol a kicsi es ezert ment el.De ezt nehez igy megallapitani,sajnos elofordul.Es ez nem jelenti azt hogy legkozelebb is el fog menni!

2013. jan. 1. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos többször is előfordulhat,és akinek már egyszer előfordult,annak szerintem nagyobb eséllyel fordul elő mégegyszer,ezért is van az,hogy a következő terhesség már veszélyeztetett lesz!!

Elvetélni több mindentől is lehet,vagy beteg lett volna és ezért ment el,vagy az is lehet,hogy nem ágyazódott be elég mélyen a méhfalba és levált.De ezek csak tippek,nem tudom,hogy mitől mehetett el a babád.Nagyon sajnálom a történteket!!! :( De próbáld meg feldolgozni,és koncentrálni a következő babára!!Sok sikert,és azért Boldog Újévet Kívánok.

22 hkm

2013. jan. 1. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést és a hozzá tartozó infot.Nálam detto ez van,dátumra pontosan,annyi különbséggel hogy ahogy elkezdtem vérezni és görcsöltem,tudtam hogy nem jó,és már nem mentem orvoshoz.Ez van,remélem legközelebb összejön és neked is.
2013. jan. 1. 19:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépen a Válaszotokat!
2013. jan. 1. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:

És mivel elvetéltem mikor lehet a páromal szexelni?

Tugya valaki?

2013. jan. 1. 19:42
 7/9 90niki válasza:
Utólsó kérdezőnek üzenem: Nekem műtét után 6 hetet mondtak.de nekem utána is fájt még kicsit....Szerintem beszéld meg az orvosoddal!
2013. jan. 3. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönőm szépen..hogy válaszolsz!

De sajnos retegek atól h nem jönn őssze, azt monta az orvosom , hogy 3 hónap után probálkozak....:/

remélem utána őssze jőnn

Sok Sikert neked is ...!

2013. jan. 5. 14:47
 9/9 nittababy ***** válasza:
nekem novemberben volt a vetélésem és februárban már szexeltünk!!június elején terhes is lettem!!
2013. jan. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!