3 hetesen elvetéltem! Szerintetek miért? Ujra elvetélhetek ha teres leszek? És mikor eshetek ujra teherbe?
En ketszer veteltem el,egyszer a 6.heten,2.ra meg en is eppenhogy megtudtam es par nappal kesobb mar vereztem..Most 3.ra terhes vagyok es semmilyen panaszom sincsen,sot minden nap most mar hanyok is..:)
Valoszinuleg nem fejlodott jol a kicsi es ezert ment el.De ezt nehez igy megallapitani,sajnos elofordul.Es ez nem jelenti azt hogy legkozelebb is el fog menni!
Sajnos többször is előfordulhat,és akinek már egyszer előfordult,annak szerintem nagyobb eséllyel fordul elő mégegyszer,ezért is van az,hogy a következő terhesség már veszélyeztetett lesz!!
Elvetélni több mindentől is lehet,vagy beteg lett volna és ezért ment el,vagy az is lehet,hogy nem ágyazódott be elég mélyen a méhfalba és levált.De ezek csak tippek,nem tudom,hogy mitől mehetett el a babád.Nagyon sajnálom a történteket!!! :( De próbáld meg feldolgozni,és koncentrálni a következő babára!!Sok sikert,és azért Boldog Újévet Kívánok.
22 hkm
És mivel elvetéltem mikor lehet a páromal szexelni?
Tugya valaki?
Köszönőm szépen..hogy válaszolsz!
De sajnos retegek atól h nem jönn őssze, azt monta az orvosom , hogy 3 hónap után probálkozak....:/
remélem utána őssze jőnn
Sok Sikert neked is ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!