Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem. Ti, akikkel ez...

Elvetéltem. Ti, akikkel ez szintén megtörtént, hogyan léptetek túl rajta?

Figyelt kérdés

Mikor sikerült újra teherbe esni? Mikor kezdtetek újra próbálkozni?

A menstruációs ciklusotok ugyanakkor jelentkezik mint a terhesség előtt ?(nekem pl mindig 10-e körül volt)

2012. okt. 12. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem műszeresen kellett befejezni a terhességemet. Van egy 5 éves kislányom aki igyekezett erőt adni nekem hamarabb túl legyek a bánaton bár még mindig van hogy eszembe juttatja valami. Remélem hamarosan újra babás leszek és akkor már minden rendben lesz.
2012. okt. 12. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Menstruációm 3 nappal hamarabb jelentkezett de rendesen lezajlott.
2012. okt. 12. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Borzasztó nehezen dolgoztam fel a történteket.Már 4 éve történt,de nem múlik el nap,hogy ne gondolnék rá.A ciklusom azonnal beállt normálisra.Fél év múlva éreztem azt,hogy készen állok,és újabb fél év múlva fogant a kisfiam.Azt hiszem addigra raktam össze magam fejben,és lelkileg is teljesen.
2012. okt. 12. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer vetéltem el. Az elsőt próbáltam "lazán" felfogni, hogy a természet rendje és egyebek, viszonylag hamar túltettem magam rajta - látszólag! Később visszaütött, akkor tört ki rajtam a gyász.

Azt tanácsolom, hogy ne koncentrálj még egyelőre a következő terhességre, dolgozd fel, ami történt, gyászold meg a meg nem született babát, és ha tényleg túl vagy rajta, akkor próbálkozzatok újra!

A második vetélésem már könnyebb volt, mert addigra már volt egy megszületett gyermekem. Furcsa, de az ő tudatában létezik a meg nem született testvére a mai napig...

2012. okt. 12. 16:15
 5/5 botaene válasza:

Hello

Én is elvetéltem sajnos az 1-sőt,nagyon nehezen fogtam fell.

De minden kép tul kell rajta lépned mert az árthat majd a második babádnak nekem ezt monta az orvosom .

3 HÓNAPIG nem szabad teherbe esned semmi képen semm mert tőbb az esélye h ujra el vetéj én szerintem .

én 2012 12 30 án vetéltem ell 1 honaposan sajnos

sok sikert neked ...a babákhoz

2013. jan. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!