Elvetéltem. Ti, akikkel ez szintén megtörtént, hogyan léptetek túl rajta?
Mikor sikerült újra teherbe esni? Mikor kezdtetek újra próbálkozni?
A menstruációs ciklusotok ugyanakkor jelentkezik mint a terhesség előtt ?(nekem pl mindig 10-e körül volt)
Kétszer vetéltem el. Az elsőt próbáltam "lazán" felfogni, hogy a természet rendje és egyebek, viszonylag hamar túltettem magam rajta - látszólag! Később visszaütött, akkor tört ki rajtam a gyász.
Azt tanácsolom, hogy ne koncentrálj még egyelőre a következő terhességre, dolgozd fel, ami történt, gyászold meg a meg nem született babát, és ha tényleg túl vagy rajta, akkor próbálkozzatok újra!
A második vetélésem már könnyebb volt, mert addigra már volt egy megszületett gyermekem. Furcsa, de az ő tudatában létezik a meg nem született testvére a mai napig...
Hello
Én is elvetéltem sajnos az 1-sőt,nagyon nehezen fogtam fell.
De minden kép tul kell rajta lépned mert az árthat majd a második babádnak nekem ezt monta az orvosom .
3 HÓNAPIG nem szabad teherbe esned semmi képen semm mert tőbb az esélye h ujra el vetéj én szerintem .
én 2012 12 30 án vetéltem ell 1 honaposan sajnos
sok sikert neked ...a babákhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!