Most akkor elvetéltem?
Vetélés után még napokig pozitív marad a teszt, ráadásul nem is véreztél.
Valószínű, hogy a két teszt közül az egyik vagy hibás volt, vagy kevésbé érzékeny.
Ismételd meg holnap, de a sima mártogatós legolcsóbb is jó, kár ezreket kiadni digitálisra.
Nem vetélsz el vérzés nélkül, csak az egyik teszt nem mutatott jó eredményt. Várj pár napot, és ha nem jön meg, tesztelj újra, de reggeli elsőből.
Megy a drukk.
Reggel csináltam egyet 9órakor/rá pisilős/ ez pozitív lett!
10.30 kor csináltam a digitálissal ami már negatívot mutatott!
szia!
elvetélni biztos nem vetéltél el. ha az első pisiből a teszted pozitív lett, akkor valószínűleg babás vagy, de akár holnap is csinálhatsz még egyet, ha nem akarsz pár napot várni. ha a holnapiból csinálod akkor még nem lesz erős a második csík, de látszani fog. ha meg pár nap múlva csinálod, akkor már jelentősen erősebb lesz. mikor tesztet veszel, akkor úgy kérd, vagy válaszd ki, hogy minél érzékenyebb legyen, és tuti mutatni fogja, ha sikerült a baba!
szorítok neked, hogy sikerüljön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!