Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor elvetéltem?

Most akkor elvetéltem?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy tesztet amin a második csík is megjelent de halovány volt! Vettem egy digitálisat még az nap és az szerint negatív az eredmény!!! Vérzés nem volt.

2012. okt. 1. 11:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most olvasom hogy hülyén fogalmaztam!!!!!!! Ma csináltam a teszteket!!!
2012. okt. 1. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vetélés után még napokig pozitív marad a teszt, ráadásul nem is véreztél.

Valószínű, hogy a két teszt közül az egyik vagy hibás volt, vagy kevésbé érzékeny.

Ismételd meg holnap, de a sima mártogatós legolcsóbb is jó, kár ezreket kiadni digitálisra.

2012. okt. 1. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a digitálisat nem reggeli elssőből csináltad. a fiatal terhességet csak reggeli első vizeletből lehet kimutatni, szerintem 2-3 nap múlva tesztelj újra :) nem hiszem hogy elvetéltél volna
2012. okt. 1. 11:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetélsz el vérzés nélkül, csak az egyik teszt nem mutatott jó eredményt. Várj pár napot, és ha nem jön meg, tesztelj újra, de reggeli elsőből.

Megy a drukk.

2012. okt. 1. 11:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Reggel csináltam egyet 9órakor/rá pisilős/ ez pozitív lett!

10.30 kor csináltam a digitálissal ami már negatívot mutatott!

2012. okt. 1. 11:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Mind ezt éhgyomorra mert olyan izgatott voltam! :))))
2012. okt. 1. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
az éhgyomor nem számít, mivel a második már nem első pisiből volt így nem tudott eredményt mutatni. :) pár nap múlva tesztelj újra reggeli elsőből :)
2012. okt. 1. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

elvetélni biztos nem vetéltél el. ha az első pisiből a teszted pozitív lett, akkor valószínűleg babás vagy, de akár holnap is csinálhatsz még egyet, ha nem akarsz pár napot várni. ha a holnapiból csinálod akkor még nem lesz erős a második csík, de látszani fog. ha meg pár nap múlva csinálod, akkor már jelentősen erősebb lesz. mikor tesztet veszel, akkor úgy kérd, vagy válaszd ki, hogy minél érzékenyebb legyen, és tuti mutatni fogja, ha sikerült a baba!

szorítok neked, hogy sikerüljön :)

2012. okt. 1. 12:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul másfél óra telt el az első pisiléstől, annyi idő alatt egyik teszthez sem lenne elegendő HCG..:)
2012. okt. 1. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinálj holnap egyet a reggeli első vizeletből abból a legpontosabb. Nem kell méreg drágát venni elég a legolcsóbb is. Én az elsőt kb 300-450ért vettem a DM-be és reggeli elő vizeletből teszteltem pozitívat. :)
2012. okt. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!