Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után van olyan, aki...

Missed ab után van olyan, aki nem várta meg a 4 hetet? 4 hetes terhesen elvetéltem, aminek művi befejezése lett. Óvszerrel természetesen a fertőzések végett mennyi időt vártatok? Úgy érzem készen állok az együttlétre.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában a 6 hetet a fertőzések miatt szokták javasolni.Szerintem 4 hét eltelte után óvatosan meg lehet próbálni.Igaz nekem szüléseim voltak(3)és ha jól emlékszem mi sem vártuk meg a 6 hetet.Panasz nulla e téren.Vigyázz magadra!Szép napot.Kellemes együttlétet.
2012. ápr. 23. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Van olyan. Én.

2 hétre rá újra terhes lettem.

Probléma mentes terhesség, egészséges baba, már 2 és fél éves nagylány.

2012. ápr. 23. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
4 hetes terhesség még olyan picurka, hogy a vetélés nem hiszem, hogy nyomott hagyott a szervezetedben. Én simán próbálkoznék. :P
2012. ápr. 23. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem üres petezsák miatt 9 hetesen volt műtétem, a vérzés abbamaradása után a doki szerint már együtt lehettünk volna de én megvártam az első menstuációt aztán voltunk együtt nekem idő kellett.
2012. ápr. 23. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én öt hetes terhesen vetéltem el és utána 16 napot bírtam ki és rámásztam a páromra,nagyon óvatosan próbálkoztunk de nem fájt.
2012. ápr. 23. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! akkor rajt leszek a dolgon...:)
2012. ápr. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!