Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor elvetéltem?

Most akkor elvetéltem?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy tesztet amin a második csík is megjelent de halovány volt! Vettem egy digitálisat még az nap és az szerint negatív az eredmény!!! Vérzés nem volt.

2012. okt. 1. 11:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem minden tesztem pozitiv volt függetlenül attól hogy mikor csináltam és milyen tesztel, reggel, délben, este mindig 2 csikos volt, igaz én menszi kimaradása után 3 héttel teszteltem, lehet neked azért nem mutatja ki mert fiatal nagyon a terhesség! Tezstelj újra!
2012. okt. 1. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem vetéltél el, hanem még nagyon korai a terhességed és a teszt még nem érzékeli. Várj pár napot és ismételd meg újra. Én jártam már így, hogy éreztem terhes vagyok de a tesztek még semmit sem mutattak, de a sejtésem beigazolódott..
2012. okt. 2. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!