Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta elvetéltem a párom nem...

Mióta elvetéltem a párom nem kíván. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
pár napja rájöttem, hogy közben naponta maszturbál.. rettentően fáj,és félek, hogy elhidegül tőlem, minden rendben van köztünk, csoda volt a szex is,de most nagyon aggódom.. próbáltam vele beszélni de csak az volt a válasza, hogy egyszerüen fél az ujabb terhességtől/vetéléstől..és hogy lelkileg még nincs túl rajta...de hogyan segitsek,hogy ne tőlem forduljon el?

2012. nov. 30. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Egyfelől nagyon-nagyon jó, hogy egy ilyen érzékeny férfi van melletted, akinek fontos, h mi történik veled. Másfelől viszont neki kellene erősíteni téged egy ilyen helyzetben és nem fordítva. Nem nagyon látok más megoldást, mint hogy beszélgessetek sokat, végső esetben pedig párterapeuta!
2012. nov. 30. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

Hát én ezt nem mondanám érzékeny lelkű férfinak!Mert:ha őt tényleg annyira megviselte volna a vetélés,akkor nem bírna a szexre gondolni,mert a vetélés jutna eszébe róla,és nem maszturbálna!!!Tehát ő nagyon is kívánja a szexet,csak nem veled :( És hogy miért,azt viszont csak ő tudná neked megmondani!!

Én azt mondom,hogy ülj le vele és nagyon komolyan beszélgessetek el erről,mert ez nem kis hülyeség,amit ,,majd az idő megold,,!!Ne engedd,hogy elhidegüljön tőled,és ha te is készen állsz a szexre,akkor kezdeményezz.Állítsátok vissza a régi ,,rendet,,!!Én csak ezt tudom tanácsolni.Én azt is megértem,hogy fél attól,hogy teherbe ejt,de ez ellen lehet védekezni,és ha majd mindketten készen álltok egy újabb terhességre,akkor próbálkoztok megint.

Kívánom neked,hogy megtudjátok ezt mielőbb beszélni,és fel tudjátok lendíteni a régi szexuális kapcsolatotokat!!

2012. nov. 30. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!