Mióta elvetéltem a párom nem kíván. Mit tegyek?
Hát én ezt nem mondanám érzékeny lelkű férfinak!Mert:ha őt tényleg annyira megviselte volna a vetélés,akkor nem bírna a szexre gondolni,mert a vetélés jutna eszébe róla,és nem maszturbálna!!!Tehát ő nagyon is kívánja a szexet,csak nem veled :( És hogy miért,azt viszont csak ő tudná neked megmondani!!
Én azt mondom,hogy ülj le vele és nagyon komolyan beszélgessetek el erről,mert ez nem kis hülyeség,amit ,,majd az idő megold,,!!Ne engedd,hogy elhidegüljön tőled,és ha te is készen állsz a szexre,akkor kezdeményezz.Állítsátok vissza a régi ,,rendet,,!!Én csak ezt tudom tanácsolni.Én azt is megértem,hogy fél attól,hogy teherbe ejt,de ez ellen lehet védekezni,és ha majd mindketten készen álltok egy újabb terhességre,akkor próbálkoztok megint.
Kívánom neked,hogy megtudjátok ezt mielőbb beszélni,és fel tudjátok lendíteni a régi szexuális kapcsolatotokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!