Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rosszullétek és a szagok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszullétek és a szagok iránti undorodás (hányinger)?

Figyelt kérdés

A barátnőm szeptemberben készül egyetemre menni, ami miatt eléggé stresszel, kollégista lesz, és új városba költözik. Yadine-t szedi már 4 hónapja, eddig minden okés volt. Mostanában mégis rosszulvan a szagoktól(a saját nedvének szagától, és az enyémtől) de csak ettől a szagtól. A spermától már előtte is undorodott.

Mi lehet ez? Lehet hogy csak az egyetemtől való félelme? vagy valami más?

Kérlek segítsetek! Normális kommenteket várok, lehetőleg nem bunkózást!

2009. aug. 27. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
en kapasbol azt mondtam volna h ezek terhesseg tunetei... viszont ha szed fogamzasgatlot akkor nemtom h mitol lehet... az h felne az egyetemtol nem jelenti azt h undorodni fog a szagoktol...
2009. aug. 27. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nos énis szedtem yadinet, és ismerős az ha valaki undorodik a szagoktól, de én viszont minden szagtól vállogatás nélkül undorodtam. Az, hogy a barátnőd a testnedvektől undorodik, szerintem inkább valami szexuális jellegű probléma, esetleg nem olyanok az érzelmei mint régen, és ez lelkiekben igy nyilváunul meg. Csak találgatni tudok. De az is lehet, hogy az egyetemtől van igy megzakkanva.
2009. aug. 27. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj 2es válaszadó, hogy előttem 2 szer is jól pofára ejtették! :S tehát undorodott ő mindentől! :( ez is csoda, hogy msotmár mer kezdeményezni is! :) de akkor lehet a gyógyszer is okoz ilyesmit ?
2009. aug. 27. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

ohhh... akkor szerencséje van h téged fogott ki...

hát igy elég nehéz... én azért csinálnék a hejében egy tesztet, mert ez nekem is gyanus...

am én se szeretem a spermát, pl lenyelni meg ienek... szóval megértem, és ezzel semmi baj.

2009. aug. 27. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én yasminellet szedek és a legváratlanabb pillanatokban fordul egyet a gyomrom és erős hányinger tör rám. Ez mellékhatás, nincs mit kezdeni vele...
2009. aug. 28. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!