Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Végigolvasod? Csak az idegessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zéró. kérdése:

Végigolvasod? Csak az idegesség miatt nem jön meg?

Figyelt kérdés
Szilveszter előtt nagyon felfáztam, körülbelül akkor kellett volna megjöjjön a mensesem, és azóta elmaradt még. Párommal mindig védekeztünk(óvszerrel-MINDIG). De ő mégis a legrosszabbra gondol. Normális válaszokat kérek. Lehet hogy késik a felfázás miatt? Mit lehet tenni? És idegesség ellen?
2013. jan. 5. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
elmenni nőgyógyászhoz, idegesség, felfázás miatt is késhet
2013. jan. 5. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
védekeztetek? Igen! Ellenőriztétek a gumit? Nem? Akkor van esély, pláne, ha benned ment el. Igen? Akkor no para!
2013. jan. 5. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
A felfázás miatt is késhet, de ha nagyon izgulsz vegyél egy tesztet. :)
2013. jan. 5. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, nekem is késett 2 hetet miatta
2013. jan. 5. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek nem kell aggódni. Vegyél egy tesztet és megnyugszol. Fiatal koromban ilyen szituk miatt kb 15 tesztet lőttel el tök feleslegesen, de mindig megnyugodtam utána. No para!
2013. jan. 6. 01:49
 6/7 anonim ***** válasza:
csináltass terhességi tesztet
2013. jan. 6. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is pont ebben a hónapban fáztam fel, de elég durván, véres pisilés, stb. Nekem 9 napot késett, én is stresszeltem, teszteltem, mint egy őrült, pedig mi is mindig óvszerrel védekezünk. Nyugi! Egy nagy kád forróvíz, pici vörösbor, semmi stressz és meg is fog jönni! :)
2013. jan. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!