Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20-ról váltás Corenelle-re. Tapasztalatok? Bővebben lent.
3 évig a Lindynette 20-at szedtem. Nem volt vele különösebb gond, hacsak az nem, hogy ennek a számlájára róttam fel a folyamatos feszültséget, idegességemet, ami ezelőtt nem volt. No meg azt is, hogy a libidóm egyenlő lett a nullával. Ha rajtam múlott volna, hónapokig is bírtam volna együttlét nélkül, na de a páromra való tekintettel néha azért "muszáj", viszont akkor sem volt kedvem. Most az orvosom felírta ezt az új gyógyszert, hogy próbáljam ki, olcsóbb is, stb. Azt mondta, ugyanúgy kell szedni, mint a másikat, tehát bevehetem a 7 napos szünet után. Ez ma esedékes épp. Tényleg így van? A tájékoztatóban nem ez szerepel.
A kérdésem még az lenne, hogy aki szedi mit tapasztal, van-e ennek is ilyen "mellékhatása", mint a Lindynek, tehát ok nélküli állandó idegesség és libidó csökkenés?
Köszönöm előre is. Még arra is kíváncsi vagyok, hogy a Lindynette másnak is okozott-e ilyen panaszokat? Azt azért megjegyzem, hogy 3,5 éves ikreim vannak, tehát nem feszültségmentes az életem. :) Még egyszer köszönöm, ha válaszoltok, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!