Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy idegesség?
Agusztus 13.án lett vége a menstruáciomnak.
agusztus 15.én kellett volna megint elkezdenem a fogamzásgátlót, de bizonyos okok miatt abbahagytam.
Aznap éjszaka együtt voltam a párommal..de kb 5-6 mp-ig, mert mondta neki, hogy most inkább ne...mivel nem szedem a gyógysztert. Igy abbahagytuk. Hát.. azóta sem jött meg a menstruáciom. :S
Most lehet, hogy az 5-6 mp-erc alatt olyan előváladék jött..??? De elötte hónapban meg szedtem a gyógyszert... csak nem ürült ki teljesen a testemből, nem?
Teljesen kétségbe vagyok esve.... hogy ,most mivan?
Miért nem jön meg? Lehet pont azért mert stresszelek?? :(
És komolyan...else ment bennem..össz vissz ha pár mp-ig voltunk együtt.. :S
KÉRLEK , VALAKI!!!!!
Vegyél terhességi tesztett meg menj el nőgyógyázhoz. Ha terhes vagy három megoldás van:
1. Megtartód.
2. Abortusz.
3. Örökbe adod.
(ha nagyon nem kell a gyerek sztem válaszd a 3. at. Amint megfogan neki is van joga élni.)
Két dolog lehet:
- Tényleg teherbe estél, hisz ha nem kezdesz új levelet, akkor teljesen mindegy, hogy előtte meddig szedted.
- A fogamzásgátló után gyakori, hogy pár hónapig nem jön meg, vagy nagyon rendszertelenül jön meg a menzesz. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni.
Először is csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor azért fordulj orvoshoz, ha negatív, akkor azért.
Máskor meg ne legyél felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!