Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség vagy idegesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség vagy idegesség?

Figyelt kérdés

Agusztus 13.án lett vége a menstruáciomnak.

agusztus 15.én kellett volna megint elkezdenem a fogamzásgátlót, de bizonyos okok miatt abbahagytam.

Aznap éjszaka együtt voltam a párommal..de kb 5-6 mp-ig, mert mondta neki, hogy most inkább ne...mivel nem szedem a gyógysztert. Igy abbahagytuk. Hát.. azóta sem jött meg a menstruáciom. :S

Most lehet, hogy az 5-6 mp-erc alatt olyan előváladék jött..??? De elötte hónapban meg szedtem a gyógyszert... csak nem ürült ki teljesen a testemből, nem?

Teljesen kétségbe vagyok esve.... hogy ,most mivan?

Miért nem jön meg? Lehet pont azért mert stresszelek?? :(

És komolyan...else ment bennem..össz vissz ha pár mp-ig voltunk együtt.. :S

KÉRLEK , VALAKI!!!!!

2010. szept. 11. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Vegyél terhességi tesztett meg menj el nőgyógyázhoz. Ha terhes vagy három megoldás van:

1. Megtartód.

2. Abortusz.

3. Örökbe adod.

(ha nagyon nem kell a gyerek sztem válaszd a 3. at. Amint megfogan neki is van joga élni.)

2010. szept. 11. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, hogy ha azt vagyok... nem tudom mit csináljak. Anya biztos, hogy ,,megöl,,..úristen.... egyszer vagyok felelötlen..és...! Komolyan..sírnom kell...
2010. szept. 11. 20:43
 3/8 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nem lesz. A fogamzásgátlók nagyon pontosra beállítják a menstruációt. Ha sokáig szedted, akkor furcsa lehet a szervezetednek, hogy nincs ilyen erős hormonális meghatározottság, ezért lehet, hogy még mindig nem jött meg. Szerintem pár napon belül meg fog jönni. 30 nap még nem vészes, ha belegondolsz, hogy 28 nap a normál ciklus...
2010. szept. 11. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs gond, ne idegeskedj! Vegyél majd egy tesztet jövő héten a biztonság kedvéért! De a fogamzásgátló abbahagyása miatt nem jött még meg szerintem. Lehet hónapokig nem fog rendesen beállni a menstruációd.
2010. szept. 11. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Annak, hogy terhes vagy, kevesebb az esélye mint annak, hogy nyerni fogsz a lottón.
2010. szept. 11. 20:49
 6/8 anonim válasza:
hány éves vagy?
2010. szept. 11. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja korod? 16 mi??? vag 17???XD
2010. szept. 11. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet:

- Tényleg teherbe estél, hisz ha nem kezdesz új levelet, akkor teljesen mindegy, hogy előtte meddig szedted.

- A fogamzásgátló után gyakori, hogy pár hónapig nem jön meg, vagy nagyon rendszertelenül jön meg a menzesz. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni.

Először is csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor azért fordulj orvoshoz, ha negatív, akkor azért.

Máskor meg ne legyél felelőtlen.

2010. szept. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!