Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee-tól idegesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee-tól idegesség?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtök óta szedem a Jangee fogamzásgátlót.Már előtte is idegesebb voltam,de ez a megszokott menstruáció előtti feszültség volt.Most azonban egy pár napja egyszerűen "dühöngö" mindenen:(Lehet a gyógyszertől?Volt ilyen mellékhatás valakinek?
2012. aug. 25. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen rövid idő alatt nem jelentkezhet. Szerintem ez a közelgő fronttól van inkább.

( de egyébként lehetséges, hogy a későbbiekben érzékenyebb leszel)

2012. aug. 25. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Noverem is fog.gatlot szedett es nem akarlak megijeszteni, de nala ez kulonbozo fobiak kialakulasahoz vezetett, vegul depressziohoz. Kb. egy evig jarta az orvosokat, mert nem jottek ra, hogy mitol romolhatott hirtelen igy meg az alapota, olyannyira, hogy 13 kg ot fogyott es egy romhalmaz lett.

Egyszer meg veletlen beleolvasott a hasznalati utmutatoba es ott irta, hogy mellekhatas lehet a depresszio es sok mas egyeb, azota nem szedi es par honap alatt teljesen rendbe is jott.

2012. aug. 25. 22:26
 3/3 anonim válasza:
én is most kezdtem el szedni! Én is hasonlóképp jártem mint te kérdező! Vadállat lettem, de hál'istennek "csak" 3 napig tartott...
2012. aug. 29. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!