Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért csinálják úgy néhányan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják úgy néhányan hogy a 21 nap után nem hagynak ki 7 napot, hanem újra elkezdik szedni a 21 tablettát?

Figyelt kérdés
Nem káros ez a szervezetre? Milyen gyakran lehet ezt megcsinálni?
2009. aug. 26. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Mert felelőtlenek és nem képesek ésszel felérni, hogy a fogamzásgátló tabletta nem cukorka.
2009. aug. 26. 10:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát ha én ezt csinálom akkor nem fog védeni a tabletta?!
2009. aug. 26. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert akkor nincs menstruáció. Nem egészséges hosszú távon, de egy évbe egyszer-kétszer meg lehet tenni. Nagyon jól jöhet például nyaraláskor, esküvőnél, vizsgánál,stb. Egyszerűen folytatod tovább, és nem fog megjönni. A gyógyszer betegtájékoztatójába is bele van írva.
2009. aug. 26. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok. Dehogynem véd. Csak tönkreteszed a hormonháztartásodat. Nem szabad folyamatosan. Egy évben egyszer, max kétszer. Így oké?
2009. aug. 26. 10:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem. Ma venném be az első leél utolsó szemét, de hétvégén mennénk fürdeni. És hallottam erről a "módszerről" de nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet-e.

Akkor nem baj ha most az egyszer kihagyom ezt a 7 napot. :)

2009. aug. 26. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Van ám erre más megoldás is :D Tegyél fel egy tampont, és nyugodtan strandolhatsz. Emiatt nem érdemes tovább szedni, csak ha tényleg egy igazi romantikus 1hetes nyaralás ami alatt pont megjönne, erre készültél egész évben és még a pasiddal sem tudnál szeretkezni emiatt. Na akkor szedd tovább. Egy hétvégi pancsi miatt ne.
2009. aug. 26. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
A gyogyi tovább szedése pecsételéssel járhat, szal uúgy szívsz, mintha rendesen megjönne... Magyarán semmi értelme az egésznek.
2009. aug. 26. 11:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Pénteken kellene visszamennem nőgyógyászhoz vizsgálatra (így kaptam időpontot). Ezért is gondoltam, hogy megteszem. De ha nem ajánljátok akkor inkább kérek másik időpontot.
2009. aug. 26. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 5 éve szedem és eddig minden évben nyaraláskor "eljátszottam" ezt és nekem semmi bajom nem volt, nem pecsételtem, meg semmi!Szóval én ajánlom nyugodtan, mert nem biztos, hogy pecsételni fogsz! És tamponnal vízbe menni, hát...

Ha már van ez a lehetőség akkor használd ki és ne hagyd tönkremenni a hétvégét!

2009. aug. 26. 14:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. aug. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!