Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Postinor tablettát "használg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Postinor tablettát "használgattam" ha baj volt! De csak az egyiket vettem mindig be! Most viszont már 11 napja megvan! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
27. én jött meg!Rá 6 napra normálisan elmúlt(tehát elsején).Erre rá 10 napra megint megjött és ma van 21.-e és még mindig megvan!Nem tudom hogy most mihez tudnék kezdeni!!!!
2009. szept. 21. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz, van fogalmad mennyi hormon van egy esemény utániban? meg nem úgy veszed be ahogy kéne, csak két szem hatásos, nem véletlenül van benne annyi... még ezeke után csodálkozol??
2009. szept. 21. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és az lemaradt hogy ha már nem bírtok óvszert húzni, szedj fogamzásgátlót mert egy havi adagjában nincs annyi hormon mint egy szem postinorban. terhes leszel előbb utóbb, ha még nem vagy az.
2009. szept. 21. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

magadnak okoztad a bajt. az eseményutánit nemszabad ilyen gyakorisággal használni. mert maradandó károkat okozhat. sztem nálad már elis kezdődött úgyhogy menj orvoshoz.

és irasd fel a foggátlót is egyúttal

2009. szept. 21. 23:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

Rá 6 napra elmúlt és felirattam állandót!!

2009. szept. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!