Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes nőgyógyászhoz el tudok menni úgy, hogy 10. -én
töltöm a 14-et?
Egyik orvos sem fogja felírni neked, elhiheted. Nogyógyászaton dolgozom.
2013. jan. 1. 23:08
16 alatt nem írják fel, mert tönkre teszi a hormonrendszered, és utána soha nem lesz gyereked. Mellesleg 14 alatt liliomtiprás a szexuális együttlét, és fel kell jelenteni a pasit. 14 a beleegyezési korhatár, addig a bíróság nem nézi, hogy akartad-e, avagy sem. Ez persze csak akkor él, ha a srác 14 felett van. Vagy te. A törvény szerint mindkét félnek 14 felett kell lenni, hogy törvényes legyen.
2013. jan. 2. 15:33
13/21 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, nem lehet.
2013. jan. 14. 13:04
12-es válaszoló, elmész te a fenébe. Nem szeretem az ilyen álszent, képmutató alakokat. Már miért ne lehetne 14 alattival szexelni, ha egyszer szeretik egymást? Én ebben erkölcsileg semmi kivetnivalót nem látok. Azt én is jól tudom, hogy a törvény tiltja, de az még nem jutott eszedbe, hogy magával a törvénnyel van a baj?? Hmm? Gondolkodj el ezen egy kicsit.
2013. jan. 23. 13:14
15/21 anonim válasza:
Nem a törvénnyel van a baj, hanem az ilyen szabad erkölcsű (már-már erkölcstelen) neveléssel, hogy egy 14 év alatt gyereknek már a szexen jár az esze.
2013. jan. 25. 17:15
16/21 r2d3 válasza:
Már nem azért, kedves utolsó (14-es), de egy 14 éves, vagy annál fiatalabb gyerek csak ne szexelgessen! Élje, élvezze a gyerekkorát, de ne felnőtt módra.
Biztos te is egy egy 14 év alatti okos kislány lehetsz, akinek semmi máson nem bír járni az esze (a "shoppingoláson", sminken kívül), csak a szexen. Ez pedig baromira nem helyes.
Azért a szülőknek is gratula.
2013. jan. 25. 17:26
17/21 A kérdező kommentje:
Fel lett írva. Már egy hónapja szedem, és semmi bajom. a doktor úr szerint a szervezetem egy felnőtt nőé.
Azta.:O Az az orvos sem normális. Egyáltalán, hogy mondhat olyat, hogy egy 14 éves, olyan mint egy felnőtt nő? Taccsra vágja a szervezeted. 16 évesen és úgy hogy 1 évig normálisan menstruált, csak úgy írhatja fel. Anyád büszke lehet rád, hogy 14 évesen már dugatod magadat.
2013. ápr. 5. 11:37
Az orvos nem mondott hülyeséget, előző! Hol élsz te? Láttál már 14 éves lányt? Teljesen kifejlett testük van.
Én úgy hallottam, hogy néha már 12-13 éves lányoknak is írnak fel, ha valami gond van a menstruációs ciklusukkal, hogy rendbe tegye.
Egyébként kedves kérdező, semmi baj nincsen azzal, ha ennyi idősen nemi életet élsz, ezt csak a sok prűd, álszent idióta állítja.
Te legalább egy nagyon okos kislány vagy, hiszen odafigyelsz a védekezésre.
Jó szexet kívánok!
2013. ápr. 5. 19:08
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:) amúgy végül is abbahagytam, mert nem voltam tőle jól. Gondoltam, hogyha szedem majd, akkor ugye nem lesz baba sem, meg felszedek pár kilót, de nem tudtam felszedni semennyit sem.:/
Kapcsolódó kérdések: