18 év alatt nem is mehetek rendes nőgyógyászhoz?
Múlt héten voltam tini nőgyógyászaton,gombás fertőzés miatt,kaptam rá gyógyszert,és megemlítettem neki,hogy elég szőrös vagyok,kissé pattanásos,zsíros bőrű,melleim alig vannak,viszont a menzeszem rendben van.Azt mondta,hogy endokrinológiára tud adni beutalót,hormonvizsgálat,miegymás,de az hónapokba telik.
Viszont hallottam,hogy vmelyik nőgyógyász,ha elmondom neki a panaszaim,fel ír fogamzásgátlót,én Cypromixet "szeretnék" szedni,mert nagyon sok jót hallottam róla.
Nagyon vigyázz a fogamzásgátlóval, teljesen felboríthatja a hormonháztartásodat!
Szerintem menj el a endokrinológiára mindenképpen.
Mehetsz felnőtt nőgyógyászatra is, de semmivel sem jobb ott semmi sem, mint a tini nőgyógyászaton.
a fogamzásgátló íratásához is kell hormonvizsgálat.
én is szedtem egészségügyi problémákra,3 hónap alatt híztam 20 kilót és most mikor már fogamzásgátlásra kéne nem szedhetek semmilyet,még a leggyengyébbtől is rosszul vagyok,köszönhetően annak,amit régebben írt fel nekem a tininőgyógyász problémáimra...
Ne haragudj, de ne légy már hülye! Kifogod az ország egyik olyan értelmes nőgyógyászát, aki felajánlja a normális kezelés lehetőségét, mert belátja, hogy a hormonális zavarok nem az ő hatásköre erre te pont azt a megoldást akarod, amivel nem mész semmire...:D
A fogamzásgátló addig jó, amíg szeded, amint abbahagyod minden tüneted jön vissza, mellesleg az ilyen dolgoknak lehet majd az a vége, hogy nem megy az istennek sem 10-20év múlva a gyerek.... Örüljél, mint majom a farkának és menj endokrinológushoz.
Utolsónak nagyon igaza van.
Kicsit jobban is utánanézhetnél annak a gyógyszernek, amit szedni akarsz.
A nőgyógyászodnak igaza van. Hormonproblémád van, amit megfelelően kellene kezelni kivizsgálás után.
Ha kicsit jobban utánaolvasnál a gyógyszernek, akkor láthatnád, hogy általában addig jó, míg az ember szedi. Aztán az esetek egy részében még durvábban jönnek elő a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!