Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 év alatt nem is mehetek...

18 év alatt nem is mehetek rendes nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam tini nőgyógyászaton,gombás fertőzés miatt,kaptam rá gyógyszert,és megemlítettem neki,hogy elég szőrös vagyok,kissé pattanásos,zsíros bőrű,melleim alig vannak,viszont a menzeszem rendben van.Azt mondta,hogy endokrinológiára tud adni beutalót,hormonvizsgálat,miegymás,de az hónapokba telik.

Viszont hallottam,hogy vmelyik nőgyógyász,ha elmondom neki a panaszaim,fel ír fogamzásgátlót,én Cypromixet "szeretnék" szedni,mert nagyon sok jót hallottam róla.

2012. márc. 11. 19:12
 1/6 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva töltöm a 18-at,de nem szeretnék már többet várni,hamarosan itt a nyár,és akinek nincsenek ilyen gondjai,az nem tudja milyen szörnyű érzés.
2012. márc. 11. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázz a fogamzásgátlóval, teljesen felboríthatja a hormonháztartásodat!

Szerintem menj el a endokrinológiára mindenképpen.

Mehetsz felnőtt nőgyógyászatra is, de semmivel sem jobb ott semmi sem, mint a tini nőgyógyászaton.

2012. márc. 11. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Ilyen nincs, hogy én ezt szeretnék szedni, ehh. Nem is írhatnak fel normális kivizsgálás nélkül semmiféle fog.gátlót. Meg se érdemled, hogy lelkiismeretes, tisztességes orvosod legyen.
2012. márc. 11. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

a fogamzásgátló íratásához is kell hormonvizsgálat.

én is szedtem egészségügyi problémákra,3 hónap alatt híztam 20 kilót és most mikor már fogamzásgátlásra kéne nem szedhetek semmilyet,még a leggyengyébbtől is rosszul vagyok,köszönhetően annak,amit régebben írt fel nekem a tininőgyógyász problémáimra...

2012. márc. 11. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Ne haragudj, de ne légy már hülye! Kifogod az ország egyik olyan értelmes nőgyógyászát, aki felajánlja a normális kezelés lehetőségét, mert belátja, hogy a hormonális zavarok nem az ő hatásköre erre te pont azt a megoldást akarod, amivel nem mész semmire...:D

A fogamzásgátló addig jó, amíg szeded, amint abbahagyod minden tüneted jön vissza, mellesleg az ilyen dolgoknak lehet majd az a vége, hogy nem megy az istennek sem 10-20év múlva a gyerek.... Örüljél, mint majom a farkának és menj endokrinológushoz.

2012. márc. 11. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak nagyon igaza van.

Kicsit jobban is utánanézhetnél annak a gyógyszernek, amit szedni akarsz.

A nőgyógyászodnak igaza van. Hormonproblémád van, amit megfelelően kellene kezelni kivizsgálás után.

Ha kicsit jobban utánaolvasnál a gyógyszernek, akkor láthatnád, hogy általában addig jó, míg az ember szedi. Aztán az esetek egy részében még durvábban jönnek elő a problémák.

2012. márc. 11. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!