Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy fontos kérdésem, segítenétek!? Szeretném ha segítenétek, mert lehet, hogy sürgős, köszi!
uh, mire kibogoztam a mondandóat :S nem ártana kicsit gyakorolni a magyar helyesírást.
nem terhes a barátnőd. nem kell 72 órás.
#1 -Előbb tanulj meg írni. Mondattagolás, mondatszerkezetek.
#2 -Miért nem használtok inkább valami normális védekezést? Vegyetek inkább kúpot.
#3 -kb 25% az esélye a terhességnek. Remélem annyi eszed azért volt, hogy spermicides óvszert használj...
elozo: a kup lenne a normalis vedekezes es nem az ovszer???? mondtal egy nagyot.
kicsit nekem is homalyos. a lenyeg hogy spermas volt a peniszed es ugy huztad ra a kovetkezo ovszert, ami aztan felig felcsuszott. vegulis mind1 h mit lattal rajta, ha a kovetkezo ovszert ugy huztad ra h elotte elelveztel es mivel kocsiban voltatok feltetelezem nem tisztalkodtal.
a baratnod a honap melyik feleben van? hanyadik napnal a menstruacio 1 napjatol szamitva? ha a "sajat honapja" elso vagy utolso heteben van, akkor jo esellyel megusszatok. ha a honap kozepen van..... meg igysem tul valoszinu a teherbeeses mivel normalis megtermekenyites = tovig betett himvesszo + kilovelles es meg ugyis van mit maszni a kisfickoknak. ez igy lehet h tul sok nekik, de sajnos nincs kizarva. ha biztosak akartok lenni, forduljatok orvoshoz. amugysem lehet recept nelkul 72 orasat venni (csak nagyon ketes helyeken es nem erdemes kockaztatni foleg h ilyenkor elkel a szakember segitsege es tanacsa) ugyh szerintem uzsgyi nogyogyaszhoz.
ami titeket illet....lehetettek volna ovatosabbak, maskor ne hagyjatok h ilyen butan es felelotlenul elragadjon a hev. de legalabb utolag helyesen viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!