Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lenne egy fontos kérdésem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy fontos kérdésem, segítenétek!? Szeretném ha segítenétek, mert lehet, hogy sürgős, köszi!

Figyelt kérdés
tegnap voltam a barátnömmel és másabb ovszert használtunk! az elsöbe rendesen beleélveztem. aa másodikat nemtudtuk felrakni nagyon jol mert már csökent a merevedés. igy nem is probáltuk ám rajta hagytam a gumit nehogy összekenyem a kocsi hátso ülését. probáltam felálitani jácanom kelett vele de ugy hogy az ovszer rajta volt. és spermás volt a péniszem eleje. ahogy huzgáltam vagyis játszotam magamal észre vettem hogy egy nagyon kicsi enyhe sperma a makkrol lejeb jutott csak tényleg épp hogy csak elöváladékos pici halványfehér szinü volt! de nem ált fel ezután levettem a gumit és barátnöm ölembe ült és ugy tudtam felálitani de akkor már nem láttam rata nedveséget bármindt a péniszen megszáradt rajta vagy nemtudom de nem láttam jelét annak a halvány fehér anyagnak.mikor felált felhuztam ujbol a gumit és sexeltünk. de idövel észre vettem hogy nem a legjobb ovszer ez a fajta mert, lovaglos pozban csináltuk és a gumi feljebb csuszott ugy 18 cm a péniszem hossza de kábé a feléig felcsuszhatott én nagyon megiedtem...barátnöm is nézte egy darabig de nemszoltunk egymásnak emiatt...KÉRDÉSEM A KÖVETKEZÖ SZERINTETEK VEGYEK 72 ORÁS TABLETÁT? ÉS NEM GOND HOGY A BARÁTNÖM 17 ÉS FÉL ÉVES?
2009. aug. 26. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

uh, mire kibogoztam a mondandóat :S nem ártana kicsit gyakorolni a magyar helyesírást.

nem terhes a barátnőd. nem kell 72 órás.

2009. aug. 26. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

#1 -Előbb tanulj meg írni. Mondattagolás, mondatszerkezetek.

#2 -Miért nem használtok inkább valami normális védekezést? Vegyetek inkább kúpot.

#3 -kb 25% az esélye a terhességnek. Remélem annyi eszed azért volt, hogy spermicides óvszert használj...

2009. aug. 26. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

elozo: a kup lenne a normalis vedekezes es nem az ovszer???? mondtal egy nagyot.

kicsit nekem is homalyos. a lenyeg hogy spermas volt a peniszed es ugy huztad ra a kovetkezo ovszert, ami aztan felig felcsuszott. vegulis mind1 h mit lattal rajta, ha a kovetkezo ovszert ugy huztad ra h elotte elelveztel es mivel kocsiban voltatok feltetelezem nem tisztalkodtal.

a baratnod a honap melyik feleben van? hanyadik napnal a menstruacio 1 napjatol szamitva? ha a "sajat honapja" elso vagy utolso heteben van, akkor jo esellyel megusszatok. ha a honap kozepen van..... meg igysem tul valoszinu a teherbeeses mivel normalis megtermekenyites = tovig betett himvesszo + kilovelles es meg ugyis van mit maszni a kisfickoknak. ez igy lehet h tul sok nekik, de sajnos nincs kizarva. ha biztosak akartok lenni, forduljatok orvoshoz. amugysem lehet recept nelkul 72 orasat venni (csak nagyon ketes helyeken es nem erdemes kockaztatni foleg h ilyenkor elkel a szakember segitsege es tanacsa) ugyh szerintem uzsgyi nogyogyaszhoz.

ami titeket illet....lehetettek volna ovatosabbak, maskor ne hagyjatok h ilyen butan es felelotlenul elragadjon a hev. de legalabb utolag helyesen viselkedsz.

2009. aug. 26. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ez rendes öszinte válasz volt. akkor szerinted menyünk nögyogyászhoz? és nem fog szolni senki semmit se hogy a csaj 17 és fél éves?....a menstruálása ugy a jövöhnapban 2-5.-ig kell megjönnie ..akkor? segits kérlek
2009. aug. 26. 09:16
 5/7 anonim válasza:
43%
az azt jelenti, hogy jövő héten kell megjönnie neki, ugye? :) akkor viszont nyugi, nem lehetett termékeny napon! nem olyan könnyű teherbe esni, mint ahogy azt sokan gondolják... igaz, van a nőnek kb 8 olyan napja, ami "tiltott szerelemnek" nevezhető, de ebből a 8 napból is csak egy az a bizonyos termékeny nap... nyugi, nem lesz semmi baj.. a 72 órás tabletta pedig olyan mint egy lórugás! ha nem kell, ne vegye be!!!
2009. aug. 26. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a sperma belé jutott, bizony lehet terhes. Nődokit kéne megkérdezni, indokolt-e bevenni. Amúgy arról nem hallottál, hogy 2 aktus között meg kell mosni a farkad és a pisilés sem árt, hogy kitisztulj a spermától?
2009. aug. 26. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
3.-nak Hát, nagyságrendekkel biztonságosabb, és le sem csúszik, ki sem szakad. Nem csak véd a fertőzések ellen, hanem esetleg gyógyítja a már meglévőt... De szavazz csak le ész nélkül, ennyit tudsz.
2009. aug. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!