Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ettől még lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még lehetek terhes?

Figyelt kérdés

4 hete feküdtem le a barátommal( menzeszem utolsó napján )

nem volt gumi, de max 10-15 mp-et volt bennem. időben kihúzta, pár másodpercre rá ment el.

én akkor is félek, mert úgy érzem hogy terhes vagyok. olvasgattam sok helyen és nekem nincsenek tünetek( szagundor, fáradékonyság, stb) talán minta a mellbimbóm kicsit érzékeny lenne de eddig is volt hogy ilyen volt, és hasmenésem 2x volt. lehet, hogy azért mert (mindig) össze-visssza eszek mindent ..

ja és eddig is mndig rendszertelen volt a menzeszem most nincs meg egy hónapja

így is lehetek terhes? nagyon félek.:(

köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 24. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

10-15 mp benned? és már el is ment? az kicsit korai!!

amúgy biztos nem lehetsz terhes. A spermiumok 1%-a jut a méhbe, abból is mégkevesebb látja meg a petesejtet. nagyon kicsi a valószínűség. mégha meg is termékenyül a petesejt, akkoris csak 25% az esélye a beágyazódásnak.

2012. dec. 24. 01:18
 2/5 A kérdező kommentje:

iegn tudom, de már nagyon fel volt izgulva : D

köszönöm, most kicsit nyugodtabb vagyok!:)

2012. dec. 24. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsi a valószínüsége, de attól még lehetsz terhes. A barátod teljesítménye meg kritikán aluli.
2012. dec. 24. 01:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy, de sosem értettem miért éri meg az a 15mp azt, hogy utána napokig félj a terhességtől.
2012. dec. 24. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes az elovaladek miatt. ugyanis az is tartalmazHAT spermakat, de az altalad leirtak lehetnek jelek is.. mindenkepp vegyel tesztet, az megmondja a tutit,es magadat is megnyugtathatod.:)
2012. dec. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!